Учредително събрание - 14.11.2009г. |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Учредително събрание - 14.11.2009г. |
Nov 4 2009, 02:18 PM
Коментар
|
|
Резерва в Barça Група: Barcelona-Bulgaria.Team Коментари: 2,651 Регистриран: 10-June 09 Град: София Потребител No.: 4,734 Любими футболисти: Pep Guardiola, Andrés Iniesta, Xavi, Lionel Messi, Rivaldo, Gerard Piqué |
Мисля, че има нужда от такава тема. Остават точно 10 дни. Времето не е никак много, а има доста свързани с организацията на учредителното събрание неща, които трябва да обсъдим.
Днес се замислих и се оказа, че освен датата, май не сме изяснили нищо друго. Трябва да обсъдим: 1.Началния час - моето предложение е 14:00 ч. Вие какво мислите? Държа да отбележа, че това е най-ранният час, в който адвокатът ще може да присъства. 2.Място - за съжаление, залата, която се надявах да ползваме, няма да бъде свободна. Трябва да се ориентираме към някакво заведение (преложения?). В тази връзка, няма да е лошо да се преброим, за да знаем колко маси да се запазят. 3.Дневен ред - за да не се чудим на място какво да правим, предлагам да не разчитаме на импровизацията, а да изготвим програма, по която да се движи събранието. Така донякъде ще си гарантираме, че няма да останат необсъдени въпроси. И накрая, още нещо. Моля всеки, който се чувства като вероятен член на Управителния съвет, да си извади свидетелство за съдимост. Идеята е да съберем всички необходими документи още на учредителното събрание, за да може адвокатът да задвижи процедурата още в първия работен ден след него. Този коментар е бил редактиран от FCB4Life на Nov 4 2009, 02:55 PM -------------------- El Barça no es un club de fútbol, es un sentimiento.
|
|
|
Nov 4 2009, 04:39 PM
Коментар
|
|
Резерва в Barça Група: Barca Fans Коментари: 2,603 Регистриран: 25-February 07 Град: София Потребител No.: 1,056 Любими футболисти: Rivaldo |
И аз днес точно за това се сетих.14:00 часа е идеално за час на среща.Аз мога да опитам запазя заведение(за София става дума).Намира се в зона б-5 и е достатъяно голямо за да се съберем и обсъдим въпросите.
-------------------- |
|
|
Nov 4 2009, 05:12 PM
Коментар
|
|
Резерва в Barça Група: Barca Fans Коментари: 2,432 Регистриран: 24-November 05 Град: Пазарджик Потребител No.: 19 Любими футболисти: Messi,Xavi,Rivaldo,Zidane |
Само София... от Бургас няма ли хора е?
-------------------- |
|
|
Nov 4 2009, 06:33 PM
Коментар
|
|
Титуляр в Barça "В" Група: Admin Коментари: 1,164 Регистриран: 25-June 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 1,174 |
|
|
|
Nov 5 2009, 02:06 PM
Коментар
|
|
Резерва в Barça Група: Barca Fans Коментари: 2,432 Регистриран: 24-November 05 Град: Пазарджик Потребител No.: 19 Любими футболисти: Messi,Xavi,Rivaldo,Zidane |
Сигурно ще има и от Бургас. Ти май не си разбрал, не че няма да има хора от Бургас, ами просто събранието ще е в София. Аз разбрах че събирането ще е в София. Казах няма ли хора от Бургас за да се съберем в Бургас -------------------- |
|
|
Nov 5 2009, 02:18 PM
Коментар
|
|
Модератор Група: Admin Коментари: 5,581 Регистриран: 8-March 06 Град: Hate city Sofia Потребител No.: 261 Любими футболисти: Luis Enrique, Xavi, Vinnie Jones |
Туньо, това е учредително събрание и е добре да се прави на едно място и да има реално присъстващи.
Приятели, някакви идеи за място на провеждането? Второ, колко ще идват и ще донесат пари за безвъзмездно дарение, за да определим грубо и сумата? Трето - мисля, че е най-добре програма да се изготви заедно с адвоката, защото той би трябвало да има опит. -------------------- |
|
|
Nov 5 2009, 07:17 PM
Коментар
|
|
Резерва в Barça Група: Barca Fans Коментари: 2,603 Регистриран: 25-February 07 Град: София Потребител No.: 1,056 Любими футболисти: Rivaldo |
Аз предлагам едно заведение за срещата - Тънка Червена Линия:Зона Б-5 ул. Партений Нишавски и ул. Българска морава.Помещението е голямо,има и телевизори.Тлефон за резервации 4803626.Ако се навиете за там нека някой да резервира места,че аз няма да съм в България и няма да имам възможност.Това е само предложение.Ако решите може и на друго място да се проведе срещата.
-------------------- |
|
|
Nov 5 2009, 08:18 PM
Коментар
|
|
Резерва в Barça Група: Barcelona-Bulgaria.Team Коментари: 2,651 Регистриран: 10-June 09 Град: София Потребител No.: 4,734 Любими футболисти: Pep Guardiola, Andrés Iniesta, Xavi, Lionel Messi, Rivaldo, Gerard Piqué |
Трето - мисля, че е най-добре програма да се изготви заедно с адвоката, защото той би трябвало да има опит. Говорих с него. Каза ми, че в съда ще се внесе протокол, в който ще пише какъв е бил дневния ред. Въпросния дневен ред ще го изготви той и ще бъде съвсем стандартен (3-4 точки). Оттам нататък, извън протокола, ние можем да си разискваме каквото искаме. Т.е. можем да нахвърлим идеи, да ги подредим в някаква програма, а пред съда ще представим само основното, това, което се изисква по закон. Иначе за дарението - аз съм на линия. За мястото на срещата - предлагам да е по-централно, за да може хората, които не живеят в София, да се ориентират по-лесно. -------------------- El Barça no es un club de fútbol, es un sentimiento.
|
|
|
Nov 5 2009, 09:50 PM
Коментар
|
|
Модератор Група: Admin Коментари: 5,581 Регистриран: 8-March 06 Град: Hate city Sofia Потребител No.: 261 Любими футболисти: Luis Enrique, Xavi, Vinnie Jones |
Предложеното от Г.Илиев място е между Мола на Стамболийски и Руски паметник.
Бих искал и други хора да кажат дали ще присъстват и какво се случва, какви са им идеите и предложенията за срещата, защото времето наближава. -------------------- |
|
|
Nov 5 2009, 09:58 PM
Коментар
|
|
Среща на МОЛ-а и оттам към заведението.Но както казах това е само предложение.Ако имате други идеи давайте и да действаме,че времето ни притиска.
-------------------- |
|
|
Nov 5 2009, 10:02 PM
Коментар
|
|
Участието по темата е доста ниско за момента, почвам да се притеснявам.
-------------------- El Barça no es un club de fútbol, es un sentimiento.
|
|
|
Nov 5 2009, 11:08 PM
Коментар
|
|
Титуляр в Barça "В" Група: Admin Коментари: 1,164 Регистриран: 25-June 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 1,174 |
Айде бре момичета и момчета. Какво ви стана?
Егати лудата работа, един фенклуб не можем да основем. Иначе на писаия всички сме супер интелектуалци и разбирачи от всичко. Какво толкова ви става? Свидно ви е за парите ли? Ами замислете се, колкото повече хора сме, толкова по-малко пари ще трябва да даде всеки. Аз не знам, някой страх ли го е, или какво? Ето за това тази държава е в това състояние. Защото всеки гледа другите как се мъчат, вместо да им помогне и да е по-лесно на всички. Ами добре тогава, ще основем фенклуба без или с вашето участие, драги съфорумци, но после да няма сърдити, че не са участвали, или че някой им налага нещо. Даже напротив за всеобщото благо го правим, както се казва. Не може тук двама-трима човека да движат нещата, а останалите да гледат отстрани и да се тюхкат за глупости и простотии. Не съм казал, че основаването ще е лесно. Както всичко друго в началото ще е трудно, ето защо после ще ни е още по-голям кефа от стореното. Замислете се малко, хем се дразните на английските фенклубове, че ни изземват правата да гледаме мачовете по заведенията, хем нищо не правим. А трябва да бъдем сплотени. Една организация ще ни направи по-силни. Даже и феновете на кръвния враг имат фенклуб. С какво те са по-добри те от нас! По-сплотени ли са, какво ли! Ще ме извинявате за тирадата и за тона, но наистина съм афектиран от безхаберието с което някои хора се отнасят към сериозността на въпроса. |
|
|
Nov 5 2009, 11:28 PM
Коментар
|
|
Както и да го въртим, трябват ни поне 10 учредители. Не става въпрос за пари, нито за разпределяне на работата по учредяването. Просто от имиджова гледна точка е леко смешно 5 души да учредяваме каквото и да било сдружение, какво пък остава за "национален фен-клуб на Барселона". Подобно на Росен, съм притеснен от слабата активност по темата. Оставам с някакво впечатление, че ентусиазмът се поизпари. Дано не е така, защото би било жалко.
Ако участието по темата за Учредителното събрание е някакъв белег за общите настроения, значи нещо не е наред. При положение, че в гласуването за броя на членовете на УС са участвали над 30 души, е странно, че 10 дни преди учредителното събрание си говорим 3-ма души какво ще се случва на 14-ти. Този коментар е бил редактиран от FCB4Life на Nov 5 2009, 11:33 PM -------------------- El Barça no es un club de fútbol, es un sentimiento.
|
|
|
Nov 5 2009, 11:30 PM
Коментар
|
|
Аз не знам летаргията ли ги налегна някой хора, или спят вече зимен сън. Започнахме много хубаво, даже с прекалено висок ентусиазъм, нещо неприсъщо за нас българите като национална черта.
Иначе сега е времето и точният момент да се действа. Знам, че на всички им е добре да си седят на топло вркъщи и да си пишат във форума, но вие и това не правите. Явно е много студено и ви се сковават пръстите и не можете да пишете. |
|
|
Nov 6 2009, 12:26 AM
Коментар
|
|
Заети сме бре
Но дам, много ниска активност...има едва 8 дена до срещата и ще е добре да си изясним има ли смисъл да се провежда изобщо, защото май натам вървят нещата... но не мисля, че трябва да сме крайни в оценките си и да дадем още малко време да промотираме срещата. -------------------- |
|
|
Олекотена версия | Час: 7th September 2024 - 10:39 PM |
Forum Information:
Copyright: | © www.fcbarcelona.bg 2009 |
Author: | Penya Blaugrana de Sofia i Amics |