![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Barca Fans Коментари: 1 Регистриран: 18-November 06 Потребител No.: 682 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Голмайстор на Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 3,912 Регистриран: 4-August 06 Потребител No.: 522 ![]() |
Aз съм побеждавал с 8:0 Бетис (с Барса разбира се) на Про , но нещо неще да ми качи снимката в нета.На imageshuck.us не ми го зарежда а на picvalley.net кат' го сложа тука в нашия сайт ми изписва " Съжеляваме, динамични страници в [IMG] таговете не са разрешени".Незнам що.Сега очаквам да не ми повярвате ама да видим.
Този коментар е бил редактиран от ga6toqda на Nov 18 2006, 10:22 PM -------------------- Més que un club! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Резерва в Barça "В" ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 668 Регистриран: 11-December 05 Град: Сандански Потребител No.: 105 ![]() |
Ами аз си ги мачкам сички на World Class, най-голямата победа ми е с 10-0, но най-много ме радва резултата на финала на шампионската лига срещу Марсилия 8-4, там те ме повеждаха на 2 пъти, но после ги разбих!
-------------------- ![]() FC Barcelona Forever |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Barca Fans Коментари: 60 Регистриран: 29-July 07 Потребител No.: 1,202 Любими футболисти: Henry,Ture,Messi ![]() |
мисла че говорите за ФИФА 07
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() В "Ла Масия" ![]() Група: Barca Fans Коментари: 103 Регистриран: 22-September 06 Потребител No.: 590 Любими футболисти: Toure ![]() |
12:0 ми е рекордът с Барселона срещу Белия балет, на World Class, естествено.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Легенда на Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Коментари: 7,361 Регистриран: 23-November 05 Град: Враца-София Потребител No.: 10 ![]() |
На колко време полувреме играете, защото и това има значение
![]() -------------------- BARCELONA FOREVER !!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() В "Ла Масия" ![]() Група: Barca Fans Коментари: 103 Регистриран: 22-September 06 Потребител No.: 590 Любими футболисти: Toure ![]() |
Доколкото си спомням мисля, че играх на 6 минутно полувреме.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Голмайстор на Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 3,912 Регистриран: 4-August 06 Потребител No.: 522 ![]() |
Аз винаги играя на 2 минути.Да се развива по-бързо сейфа
![]() -------------------- Més que un club! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barcelona-Bulgaria.Team Коментари: 4,940 Регистриран: 15-December 05 Град: Стара Загора Потребител No.: 114 ![]() |
Подкрепяйте със шотове де ,то всеки може да каже...аз бих с 15-0,макар на ФИФА да става лесно подобно развитие
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Легенда на Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Коментари: 7,361 Регистриран: 23-November 05 Град: Враца-София Потребител No.: 10 ![]() |
Аз досега съм го докарвал до 7-8:0 на World Class естествено и на 6 минути полувреме. Ама се отчитам и с много пропуски
![]() -------------------- BARCELONA FOREVER !!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Barca Fans Коментари: 75 Регистриран: 1-September 08 Град: Nou Estadi del Futbol Club Barcelona Потребител No.: 1,713 Любими футболисти: Lionel Messi,Daniel Alves,Andrés Iniesta,Thierry Henry ![]() |
Макса ми е 6-0 на world с Барса
![]() -------------------- LIONEL MESSI FOREVER ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бъдеща звезда на Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 1,727 Регистриран: 26-July 07 Потребител No.: 1,199 ![]() |
11-1
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 10:41 AM |
Forum Information:
Copyright: | © www.fcbarcelona.bg 2009 |
Author: | Penya Blaugrana de Sofia i Amics |