![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Титуляр в Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 2,874 Регистриран: 19-August 09 Град: Враца Потребител No.: 5,303 ![]() |
Е как да са на стадиона, като ония пияндета излезнаха с оправданието че Уефа е забранила да има публика, нещо което и дете в детската не се хвана, то това което стана в София тази вечер и човек с отрицателно iq щеше да предвиди че ще стане, на стадиона щеше да викат Оставка и да освиркват, но нямаше да се стигне до тези размирици.
Цялата страна да ти иска оставката и ти да седиш там и да казваш че там всичко е ок, е не е ок, а оня пе**л Костадинов е показал среден пръст на излизане от стадиона, въобще не ме интересува това че преди 30 години е вкарал гол срещу Франция и мачовете в Щатите, всички до един още тази вечер трябва да си подадат ОСТАВКАТА А сливенската красавица няма и да го коментирам, аз ако бях на негово място щеше да ме е срам да се погледна в огледалото. Любо Пенев още преди 10 години като беше треньор на национала им го каза в очите какви са, а Ицето като беше треньор на Литекс преди 15 г. Този коментар е бил редактиран от Svetlin_Barcelona1104 на Nov 16 2023, 11:29 PM -------------------- ![]() ![]() BARCAFOREVER 1992,2006,2009,2011,2015 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Администратор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 15,103 Регистриран: 22-February 06 Град: Варна Потребител No.: 233 ![]() |
Това, че лишиха хората от достъп до стадиона има две страни..от една страна си прав, глупаво и нагло решение.
От друга..разсъждаваме малко по една друга плоскост..помните цирка от мача срещу Англия. Явно нареден отгоре. Както сега наредиха агитките по секторите в оная картинка, обиколила социалните мрежи с различните клубни емблеми. Та..хипотеза..така, както днес е имало провокации от двете страни - фенове и полиция - извън стадиона, така щеше да ги има и вътре в стадиона. Сещаме се всички, какво можеше да стане, и тогава и оставка на Боби Михайлов нямаше да ни спаси от тежки санкции от УЕФА. Ония не ги интересува, от какво са предизвикани безредиците на мястото на провеждане на спортното събитие. Грозна история, от всички страни. Аз знам, че губещи са само играчите и щаба. Чета сега, че ги нареждат, що излезли, и що не играли симулативно. На всичкото отгоре, тръгват и политически нотки, за да замирише още повече. А иначе, Михайлов и тези около него, ще ги натиснат политиците да слязат от стола. Въпреки, че и там е тънък лед. Спортните федерации са независими организации и ако си спазват закона, държавата няма право да се намесва. Иначе, лошо. -------------------- Visca Barca, Visca Catalunya !
What would be better than the treble ? Another treble ! :) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Титуляр в Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 2,805 Регистриран: 8-April 11 Град: Sofia Потребител No.: 28,506 Любими футболисти: ronaldinho,messi ![]() |
Не гледам бг футбол от години,но това което се случи вчера е недопустимо.Михайлов,Лечков и Костадинов направиха така,че да съжаляваме за успеха през 94.Нещо подобно на требъла при Барчо.Тези хора винаги ще биват отъждествявани с нанесения погром над родния футбол последните 20 години.
Друг въпрос е ,че аз имам особено мнение към хора,като Бербатов и Казийски които загърбиха България в най-добрите си години за да преследват и представляват клубните си интереси.Въпреки това трябва да се даде шанс на нови хора,които имат желание за работа и развитие.Съставяне на план ала "Германия 2004" с поне 10 годишен времеви период и спазването му е единственият начин да се поставят основите на нова,по-добра ера в българския футбол. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Администратор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 15,103 Регистриран: 22-February 06 Град: Варна Потребител No.: 233 ![]() |
Последния мач на живо на националите, който гледах, беше през март 2015 срещу Италия.
По телевизията от време на време. Клубно ниво - моя си отбор Черно море, докато бях в България, почти редовно на живо, често и гостувания. До 2017 някъде Лудогорец в евротурнирите. Иначе, много рядко. Този спорт при нас е на много ниско ниво. Считам, обаче, че проблемите са повече в клубовете, на финансово ниво, както и на липса на внимание към школите. Доколкото знам, преди година-две е изработена подобна програма, от експерти, за БФС, има някакви резултати в създаване на футболисти в юношеска възраст, познавам мениджъри, които работят за успешни трансфери в чужбина на млади играчи, ама връзката с мъжкия футбол куца, защото поголовно се взимат измислени чужденци, а нашите играчи не дават всичко от себе си, за да се наложат, или пък, ако дават, не получават шанс. -------------------- Visca Barca, Visca Catalunya !
|
|
![]()
Коментар
|
|
Група: Barca Fans Коментари: 53 Регистриран: 13-March 11 Потребител No.: 28,445 Любими футболисти: petit bergkamp rivaldo zanetti messi overmars ![]() |
Вижте, идеята е подобна на тази в политиката. Въпросните управляващи да се махат, а кой ще дойде после ще му мислим после. Не както Бойко ни плашеше преди, че ако решял да подаде оставка, нямало кой да дойде. Ти се махни, пък ще му мислим. А и на един нормален конгрес всеки могат да го изберат и никъде не пише, че той или някой от екипа му трябва да е с опит и т.н.
Аз съм от Сливен и мога много да разказвам за Лечков, кметуването му, отбора ни и т.н., но няма смисъл. Само ще кажа, че няма човек в града с добро мнение за него и то не само сега като се разшумя около БФС. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Лидер на Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 5,631 Регистриран: 13-March 11 Потребител No.: 28,446 Любими футболисти: Xavi, Iniesta, Cesc, Messi, Sneijder ![]() |
Вижте, идеята е подобна на тази в политиката. Въпросните управляващи да се махат, а кой ще дойде после ще му мислим после. Не както Бойко ни плашеше преди, че ако решял да подаде оставка, нямало кой да дойде. Неуместно сравнение! Даже отявлен страхливец като Боко цели два пъти е подавал оставка, за разлика от тези в БФС. БФС е просто част от проблема, но ако утре дойде Бербатов, да не си мислите, че ще потекат реки от мед? БФС не може да има влияние върху това как едни клубове се развиват и какви школи имат, и какви играчи вадят за националния отбор, защото игрите на националния отбор са пряка функция на работата в клубовете на всички нива. Не ги защитавам ни най-малко, просто казвам, че хората механично ги обвиняват за неща, които са извън техния контрол. Аз например пък не считам, че БФС са виновни, да кажем, за това, че най-добрият ни играч и капитан, след много напъване, успя да си уреди трансфер в Арис Солун. И още един пример. Хърватската легенда Давор Шукер мисля, че беше шеф на тяхната федерация. Не знам дали още е той. Та по негово време също имаше някакви скандали около името му с корупция и т.н, само че това по никакъв начин не пречеше на Загреб и Сплит и техните школи постоянно да изкарват добри млади кадри, които в последствие се пласират в топ 5 първенствата на Европа (силните отбори при това, не втородивизионни). Та...БФС е просто част от проблема, но не и целият проблем. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Браво колега, рядко се срещат хора с мнение различно от мейнстрийма.
Съгласен напълно. -------------------- Visca Barca, Visca Catalunya !
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Така: -Когато и да си подаде оставката ръководството на БФС, все ще е късно. -Няма разлика между ръководството на УЕФА и това на БФС. За нас футбола е развлечение, за тях е бизнес, който са монополизирали и няма да го пуснат. -Ако националният ни отбор се беше класирал, за тези които вчера вилнееха в София и за "будните" медии нямаше да е проблем, че футболът ни се управлява от алкохолици, простаци и ченгета. Защото Иван Славков трезвен никой не го беше виждал, а Христо Данов (шеф на БФС през 1994г.) и "пловдивските брокери" бяха мошенници и прости ченгета, които положиха жалоните по които сега се движи футбола ни. Но, бяхме "Четвърти" и тия дето потрошиха "Гурко" крещяха "Боби президент, президент", а медиите, които обвиняват БФС за кръвопролитие, питаха човека на ДПС Камен Костадинов, как може да е толкова красив, след като е толкова умен. -Футболните ултраси са политически инструмент, независимо дали го съзнават. Така е по целия свят. - Сцени, като вчерашната в София, са нещо обичайно в малцинствените гета на европейските футболни градове. У нас са специалитет на "белите цигани" (по Борислав Зюмбюлев). Допускането, гетото да определя живота на града е политическо решение и се използва като политическо оръжие за политически цели. -Нивото на професионалните ни клубове е същото, като нивото на управлението на държавата и е право пропорционално на нивото на хората, които дават пари за футболни и политически успехи. -Има министерство на младежта и спорта. Бюджетът му е космически в сравнение с бюджета на министерството на културата, например. Резултатите и за младежта и за спорта са тези. Вчера нашите направиха добър мач! ![]() Назаем от един..политик 🤣 -------------------- Visca Barca, Visca Catalunya !
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barcelona-Bulgaria.Team Коментари: 9,344 Регистриран: 23-November 05 Потребител No.: 5 ![]() |
Само лека корекция, че е Паок дето игра Берба
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Група: Barca Fans Коментари: 53 Регистриран: 13-March 11 Потребител No.: 28,445 Любими футболисти: petit bergkamp rivaldo zanetti messi overmars ![]() |
Неуместно сравнение! Даже отявлен страхливец като Боко цели два пъти е подавал оставка, за разлика от тези в БФС. БФС е просто част от проблема, но ако утре дойде Бербатов, да не си мислите, че ще потекат реки от мед? БФС не може да има влияние върху това как едни клубове се развиват и какви школи имат, и какви играчи вадят за националния отбор, защото игрите на националния отбор са пряка функция на работата в клубовете на всички нива. Не ги защитавам ни най-малко, просто казвам, че хората механично ги обвиняват за неща, които са извън техния контрол. Аз например пък не считам, че БФС са виновни, да кажем, за това, че най-добрият ни играч и капитан, след много напъване, успя да си уреди трансфер в Арис Солун. И още един пример. Хърватската легенда Давор Шукер мисля, че беше шеф на тяхната федерация. Не знам дали още е той. Та по негово време също имаше някакви скандали около името му с корупция и т.н, само че това по никакъв начин не пречеше на Загреб и Сплит и техните школи постоянно да изкарват добри млади кадри, които в последствие се пласират в топ 5 първенствата на Европа (силните отбори при това, не втородивизионни). Та...БФС е просто част от проблема, но не и целият проблем. Аз съм съгласен с теб, даже ще кажа че ако не бяха злощастно изгубените точки в началото на тези квалификации, отбора можеше да постигне повече и Гонзо е прав за много неща, които каза. Въпроса е, че Боби и ко, вкл умрялата ПФЛ са виновни за ред други неща, които трябва да се изредят и ще забравя немалко от тях да напиша-примери с правилото за младеж до еди си колко години и как Лудогорец го сменяха в 20-тата минута, как се осигуряваше медиен и съдийски комфорт, как се насрочват мачове в работни дни от 14:00, как никой от тях не е стъпал на мач от първенство и национали /почти/ и още много много неща, конкретни решения, избиране на дати за отложени мачове, сгрешено редене на програмата и едни почиват по 5 дни, други по 3, цялата съдийска паплач и /не/използването на ВАР, как се допуснаха Верея, Витоша и др неслучайни отбори, как ЦСКА бе върнат от В в А група, дори Лечков как запази Сливен във В група, което пък му е нужно по 30-годишния договор за концесията, много неща са. И на всичкото отгоре са наглеци и обясняват как не играели те на терена. Фена не е толкова прост, вижда с кво разполагаме в момента, но недоволството е за съвсем друго. Този коментар е бил редактиран от KONDEV на Nov 18 2023, 05:13 PM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Лидер на Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 5,631 Регистриран: 13-March 11 Потребител No.: 28,446 Любими футболисти: Xavi, Iniesta, Cesc, Messi, Sneijder ![]() |
Говорим за различни неща. Това, което ти изреждаш, са все административни работи и, генерално, нефутболни такива.
Моята теза е много проста - БФС нямат пряко отношение и вина за състоянието и качеството на футболните кадри. Дали даден мач е насрочен по пладне и в делничен ден, няма отношение защо сме толкова слаби. Дали реферите толерират даден отбор или не, също няма отношение към това защо изкарваме слаби играчи, които видимо, че имат проблеми с основни и базисни футболни елементи като спиране на топката например. А това, че БФС са овъртолени в далавери и корупционни схеми или това, че (както тия дни се разбра) Боби обича да разпуска една седмица на Созопол, след което целият масраф му се фактурира и представя в БФС като лагер-сбор на младежите, никой не го oспорва. Или че като цяло всичките те и кликата им са тотално непригодни като ръководители. В крайна сметка, няма смисъл да философстваме, защото считам, че мачът вече свирен и всички тия образи са скорошни пътници. Ако е нужно, ще ги натиснат откъдето трябва, за да не генерират подобно обществено напрежение. Въпросът е обаче тия след тях да не се окажат същите некадърници, които само на приказки са силни. Навремето си спомням много ясно какъв рев беше в ерата на Батето Славков и как всички бяха обнадеждени, когато бе свален и Боби пое кормилото. Сега се надявам да не станем свидетели на същото. Този коментар е бил редактиран от Mihuba на Nov 18 2023, 08:22 PM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със сигурност ще е така, ако не се промени системата.
От работещи хора. Ама, защо при футбола (и в спорта, като цяло) да е различно от всичко останало в държавата. -------------------- Visca Barca, Visca Catalunya !
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Легенда на Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Коментари: 7,361 Регистриран: 23-November 05 Град: Враца-София Потребител No.: 10 ![]() |
Цитат Кръстаич излезе скъпо на БФС, ФИФА разпореди да получи над 300 000 евро неустойка
Сърбинът бе уволнен, но световната централа уважи искането му за 10 дължими заплати плюс компенсации -------------------- BARCELONA FOREVER !!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 12:16 PM |
Forum Information:
Copyright: | © www.fcbarcelona.bg 2009 |
Author: | Penya Blaugrana de Sofia i Amics |