IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules Правила
2 страници V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> 2009-та година, Най-великите 12 месеца в историята на Барса
FCB95
коментар Jan 2 2023, 09:50 AM
Коментар #16

Резерва в Barça "В"

Група: Barca Fans
Коментари: 666
Регистриран: 25-September 11
Потребител No.: 28,677

Здравейте, наскоро създадох клип по повод тази велика година. Дано ви допадне.

--------------------

Barcelona - More Than A Club
Go to the top of the page

+Quote Post
effective
коментар Jan 2 2023, 09:59 AM
Коментар #17

Титуляр в Barça

Коментари: 2,740
Регистриран: 17-September 18
Потребител No.: 29,146

Цитат(FCB95 @ Jan 2 2023, 11:50 AM) *
Здравейте, наскоро създадох клип по повод тази велика година. Дано ви допадне.

Браво, много хубаво, че има контент криейтъри във форума. С Adobe Premiere ли обработваш?

+Quote Post
FCB95
коментар Jan 2 2023, 10:00 AM
Коментар #18

Резерва в Barça "В"

Коментари: 666
Регистриран: 25-September 11
Потребител No.: 28,677

Цитат(effective @ Jan 2 2023, 09:59 AM) *
Браво, много хубаво, че има контент криейтъри във форума. С Adobe Premiere ли обработваш?

Da Vinci Resolve. smile.gif

--------------------

Barcelona - More Than A Club

+Quote Post
Svetlin_Barcelon...
коментар Jan 2 2023, 10:57 AM
Коментар #19

Резерва в Barça

Коментари: 2,595
Регистриран: 19-August 09
Град: Враца
Потребител No.: 5,303

Поздравления, сега като видях 2009та, и се сетих че вече сме 2023, това са 14г, а се едно беше вчера, как лети времето.. Бяха си хубави времена.

--------------------

BARCAFOREVER
1992,2006,2009,2011,2015

+Quote Post
Мишо
коментар Jan 2 2023, 09:04 PM
Коментар #20

Голмайстор на Barça

Коментари: 4,909
Регистриран: 1-June 09
Потребител No.: 4,657

Това ми е най-хубавият сезон в живота като фен на Барселона. Винаги съм смятал този сезон, а и като цяло този отбор за най-силния ни добър отбор в историята, по-добър дори от онзи от 2011 година. Неслучайно и 2009 година прибрахме всички отличия, а 2011 година ни се изплъзна КнК, ако вече не ми изневерява паметта, че доста години минаха.

След като никой изобщо не ни слагаше в сметките, и особено след загубата от Нумансия в първия кръг, накрая да унижим Реал на техния стадион и да приберем всички отличия - безценно! Тогава още живеех в Испания и няколко фена на Барселона празнувахме в едно селце на 35 километра от Мадрид, където пребивавах по онова време, и където съвсем естествено почти нямаше фенове на Барса. Много скъпи спомени са ми това, налегна ме малко носталгията, докато пиша.

Това беше сезонът, в който просто унищожавахме противниците си и те нямаха никакъв отговор на тогавашната тики-така, която играехме. Излизахме на терена и сгазвахме противника, без той дори да разбере какво се е случило. Отделно тогава Меси тъкмо започваше да се развихря, Анри успя да намери себе си, а Ето'О винаги беше на място в най-трудните мачове. За мен Меси-Анри-Ето'О ни е най-силното и атомно нападение в историята, по-силно от версията с Вия, и далеч по-силно от версията МСН. Да, чисто като цифри може и да не е така, особено сравнено с МСН, но това беше нападение, на което никой не можеше да се противопостави, което по никакъв начин не може да се каже за другите ни атомни нападения от последните 10 години.

Отделно, че това беше и сезонът, в който късметът най-сетне ни се усмихна при гола на Иниеста срещу Челси, и сезонът от който започна цялата приказка, с която написахме златните си страници в историята. Много, много специален ми е на мен този сезон, затова и си позволих да напиша цялото това доста емоционално мнение. biggrin.gif

+Quote Post

2 страници V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
2 потребител(и) четат тази тема (2 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

- Олекотена версия Час: 29th March 2023 - 02:29 PM

> Forum Information:

Copyright: © www.fcbarcelona.bg 2009
Author: Penya Blaugrana de Sofia i Amics