![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 7,054 Регистриран: 24-November 05 Град: СОФИЯ Потребител No.: 13 Любими футболисти: Ronaldinho/Rivaldo/Quaresma ![]() |
Ами експанзията или разширението на страните които предават този канал е достигнало и до източна Европа а именно - Румъния , Полша , Чехия ,Словакия , Унгария.В момента се водят преговори между ръководстово на Барса и източно-европейските оператори за това кой точно ще предава канала.В Япония гледащите Barca TV се увеличават с 40,000 на седмица! Сметнете колко е гледаемо.
Как мислите дали ще достигне до нас тази програма? До колкото знам дават всички мачове ,освен това интервюта , матариали за клуба, новини и т.н. - абе цял ден БАрса!!! Ето новината на английски който знае да си я преведе.Аз само дадох най-важното http://www.fcbarcelona.com/eng/noticias/no...n05122205.shtml -------------------- ![]() ![]() By Demons Be Driven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Sand of Time ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 1,901 Регистриран: 9-December 05 Град: Пловдив Потребител No.: 99 Любими футболисти: Rivaldo ![]() |
едва ли
![]() -------------------- ![]() Всичко за Астрономията За най-запалените Fitness маняци Последни открития в областа на астрономията Sunny Beach 2007 Cool ... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Резерва в Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 2,432 Регистриран: 24-November 05 Град: Пазарджик Потребител No.: 19 Любими футболисти: Messi,Xavi,Rivaldo,Zidane ![]() |
Що едва ли ? мисля че е съвсем възможно ама иска време !
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Honourable Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 7,171 Регистриран: 23-November 05 Град: София Потребител No.: 12 Любими футболисти: Toure Yaya ![]() |
Дори да се стигне до такова нещо, не вярвам да е целодневно, или пък да се дават мачовете, които са купени в пакетите на Диема. Например: да дават мач на Барса по Диема Екстра, и в същото време всеки да си е пуснал безплатно Барса ТВ, и да гледа.
Спомням си, преди година някъде, Диема пускаха по цяла нощ клубните телевизии на Челси и Манчестър Юнайтед, където даваха стари мачове, материали, мачове на юношите и т.н. Но беше само през ноща. -------------------- I thought my demons were my friends. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Резерва в Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 2,432 Регистриран: 24-November 05 Град: Пазарджик Потребител No.: 19 Любими футболисти: Messi,Xavi,Rivaldo,Zidane ![]() |
ОСНОВАТА НА СВЕЩ Барселона е достигнала споразумение с две дистрибутивни компании да позволява Barca ТЕЛЕВИЗИЯ да бъде посрещната в Източна Европа. Сделките са за стратегия на международна дистрибуция кой има видяна канала вече бидейки предложен в Япония и Франция.
Първото споразумение е било удряно с Iko Телевизия, кой радиопредавания през спътник и телеграфират на телевизионни зрители в Rumania, Унгария, Чешка Република и Словакия, докато вторият е с Polsat, Полска компания с 1.4 телевизионни зрители. И сделките включват емисията на между 2 и 6 часа седмица. ОСНОВАТА НА СВЕЩ Барселона бе способна да завърши благодарностите на сделки на неговата работа със Свят на Транс Международен (TWI), който е приел, че отговорност за международната дистрибутивна стратегия за Barca ТЕЛЕВИЗИЯ от Ноември с намерението на разширение на обсег и щедрост някога по- чуждестранния Barca вентилатори благоприятната възможност е официалния канал на клуба . Дистрибуцията на Barca ТЕЛЕВИЗИЯ е съществена за клуба цялостна международна стратегия на разширение, щедрост на вентилаторите световни шанса да погледа техните герои в действието. Клубът се цели за глобално присъствие и да позволи световна аудитория да разбере неговите стойности и идеи, също като увеличение на числото на активни поддръжници. Източните Европейски пазари са сравнително нови за Barca и клубът е заинтересуван от увеличавайки се неговото присъствие там. Ito и Polsat бяха заедно проницателни на включително Barca ТЕЛЕВИЗИЯ в тяхната емисия, индикация на популярността клуба вече се наслаждава на областта. Източните Европейски пазари са сравнително нови за Barca и клубът е заинтересуван от увеличавайки се неговото присъствие там. Ito и Polsat включително на на на проницателни на заедно на бяха Barca емисия на тяхната на в на ТЕЛЕВИЗИЯ , областта на на на наслаждава на се на вече на клуба на популярността на на на индикация . Toва трябва да е превода ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 7,054 Регистриран: 24-November 05 Град: СОФИЯ Потребител No.: 13 Любими футболисти: Ronaldinho/Rivaldo/Quaresma ![]() |
Хехе това не знам с какво си го превеждал но просто има доста несъответствия.Както и да е хваща се смисъла на темата.Така че само можем да чакаме и дано видим Barca TV и в БГ
-------------------- ![]() ![]() By Demons Be Driven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами това можах все пак съм българин не съм англичанин
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Група: Banned Коментари: 43 Регистриран: 23-November 05 Потребител No.: 9 ![]() |
Тава, ако найстина има перспектива за осъществяване, е невероятно добра новина...А относно това, че мачовете ще са безплатни, едва ли! Не смятям, че такъв вариант съществува, най-вероятно ще е част от някакъв пакет, и ми се струва, че може би ще е свързано с цифровите телевизии.
Този коментар е бил редактиран от ERIDA^ на Dec 29 2005, 10:13 PM -------------------- Защото Барселона за нас е повече от футболен клуб!Тя е футболният клуб,който ни кара да мечтаем и да се усмихваме, но и често да бъдем тъжни, и с разбити сърца! Но въпреки тъгата, ние запазваме надежда, и винаги, дори след болезнено дълго чакане само тя успява да върне усмивката на лицата ни! Една усмивка, породена от радост, която само тези футболисти в червено-сини екипи, мoгат да предизвикат в нас! Хиляди футболисти, във всички цветове на дъгата минават пред очите ни, но в крайна сметка само едни са тези, който умеят да предизвикат у нас онази тръпка, излизайки на терена! Онова чувство на съпричастност, което те изпълва, и те кара да се чувстваш част от радостите и страданията на отбора! Защото Барселона е повече от футболен клуб - Тя е част от мен и теб!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
QUOTE(ERIDA^ @ Dec 29 2005, 11:13 PM) Тава, ако найстина има перспектива за осъществяване, е невероятно добра новина...А относно това, че мачовете ще са безплатни, едва ли! Не смятям, че такъв вариант съществува, най-вероятно ще е част от някакъв пакет, и ми се струва, че може би ще е свързано с цифровите телевизии. Без значение ,то е ясно че ще се плаща,ама ще е яко само телевизия за Барса а не тия от Диема да ги слушам на полувремето как можело да бъде победен Барселона бля -бля-бля... ![]() -------------------- ![]() ![]() By Demons Be Driven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Barça "C" ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 446 Регистриран: 18-December 05 Град: Asenovgrad Потребител No.: 125 ![]() |
Според мен тая новина е реална.Помня че преди време имаше Man.Utd TV i Chelsea TV.Що да няма и Barca TV
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 4,324 Регистриран: 24-November 05 Град: София Потребител No.: 17 ![]() |
Дано има,макар че аз леко се съмнявам
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://www.fcbarcelona.com/eng/noticias/no...n06021608.shtml
Започнало е излъчването за Европа , Средния Изток и Северна Африка.Ще има по 6 часа сигнал преведен на английски език-включващ новини репортажи ,паметни срещи и т.н. Нашите малоумници да се хващат и да прекарват насам канала. ![]() Този коментар е бил редактиран от Tony Montana на Feb 16 2006, 11:27 PM -------------------- ![]() ![]() By Demons Be Driven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Barca Fans Коментари: 14 Регистриран: 16-February 06 Град: гр. Варна Потребител No.: 219 ![]() |
Няма да стане скоро. Както варвим с 10 год. назад ще има да чакаме
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Резерва в Barça "В" ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 771 Регистриран: 3-February 06 Град: Varna BG Потребител No.: 194 ![]() |
EДИТЕ : ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!
Fen`na`Barca -------------------- BARCELONA - SAMPDORIA 1 - 0
BARCELONA - ARSENAL 2 - 1 BARCELONA - MANCHESTER UNITED 2 - 0 BARCELONA - MANCHESTER UNITED 3 - 1 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Лидер на Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Коментари: 6,658 Регистриран: 23-November 05 Град: Враца-София Потребител No.: 10 ![]() |
Много ми се иска да го има и в България, но много ме съмнява. Пък и ако го има в България не се знае дали навсякъде ще я има
![]() -------------------- BARCELONA FOREVER !!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 29th March 2023 - 02:25 PM |
Forum Information:
Copyright: | © www.fcbarcelona.bg 2009 |
Author: | Penya Blaugrana de Sofia i Amics |