Konami: Pro Evolution Soccer, Всичко за най-добрият симулатор за футбол тук |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Konami: Pro Evolution Soccer, Всичко за най-добрият симулатор за футбол тук |
Nov 24 2005, 06:37 PM
Коментар
|
|
Barça "C" Група: Barca Fans Коментари: 410 Регистриран: 23-November 05 Град: София Потребител No.: 4 |
http://store3.data.bg/icebreaker/Games/Pro...cer.5-RELOADED/ http://www.arenabg.com/details.php?id=21275 http://torrents.linkos.bg/details.php?id=15326 http://pes4.headoff.com/ Ако има фенове на играта обсъждайте тук. -------------------- |
|
|
Nov 24 2005, 07:26 PM
Коментар
|
|
Група: Коментари: 0 Регистриран: -- Потребител No.: 0 Любими футболисти: Deco, Xavi, Iniesta, Saviola |
Не ме кефи про еволиошъна За мен фифа е най-реалната футболна игра Лично мое мнение
|
|
|
Nov 24 2005, 07:46 PM
Коментар
|
|
Резерва в Barça Група: Barca Fans Коментари: 2,432 Регистриран: 24-November 05 Град: Пазарджик Потребител No.: 19 Любими футболисти: Messi,Xavi,Rivaldo,Zidane |
и аз сам на това мнение не е ли си ФИФА 200* другото заеби !
-------------------- |
|
|
Nov 24 2005, 07:50 PM
Коментар
|
|
V.I.P. Група: Barca Fans Коментари: 7,054 Регистриран: 24-November 05 Град: СОФИЯ Потребител No.: 13 Любими футболисти: Ronaldinho/Rivaldo/Quaresma |
Играта е жестока,значи с един приятел играем фифа в мулти.Просто толкова нерви не съм хабил другаде(освен като карам).По малоумна игра няма заклевам се.То не е запаметяване на копчетата по 5 мин.То не е бавене след като решиш нещо да направиш.То не е стандартните за фифа системи за голове абе простооо пълен смях.Виж PES 5 е истинска игра.Евала на японците.Няма идентично положение в играта,головете стават по рядко но като станат просто са феноменални.Движенията на играчите спирания на гърди,пазене на топката,грешки примерно при по бързи удари със завъртане(бие в облаците примерно).Като вкараш гол и докато се радват по едно време съдията решава засада със закъснение,абе какво си е в реалния футбол.И най-вече заради ROnaldinho's El lastico С това финтче ги правя сами да си говорят
-------------------- ;
By Demons Be Driven. |
|
|
Nov 24 2005, 08:49 PM
Коментар
|
|
Barça "C" Група: Barca Fans Коментари: 410 Регистриран: 23-November 05 Град: София Потребител No.: 4 |
Еми играта е добра, но ми е трудно а сравнява фифа 06 и пес5 - и двете си имат недостатъци и предимства.
бтв а на пес-а как ги минавате противниците, защото аз само на скорост мога , а тия финтовете много рядко са полезни (помпам C-то и той само нещо лъже и накрая се забива в краката на защитника и я губи) -------------------- |
|
|
Nov 24 2005, 09:48 PM
Коментар
|
|
Резерва в Barça Група: Barca Fans Коментари: 2,432 Регистриран: 24-November 05 Град: Пазарджик Потребител No.: 19 Любими футболисти: Messi,Xavi,Rivaldo,Zidane |
Disaster финтовете стават като не задаржаш тичането и натиснеш шифт и стрелките нагоре или на долу и това което каза Tony Montana воабще не е жярно като си натисна S и си подава веднага просто тряя се сетиш кво правиш
а про ежолюшан сокар не сам я играл още и незнам какво представлява но ще я изтегля и ще я видя кво представлява -------------------- |
|
|
Nov 24 2005, 11:21 PM
Коментар
|
|
Barça "C" Група: Barca Fans Коментари: 375 Регистриран: 24-November 05 Потребител No.: 24 Любими футболисти: Rivaldo,Ryan Giggs,Stoichkov,Roberto Carlos |
лично на мене 4-та повече ми харесва от 5-ца.вярно по хубава графика сичко е изпипано,но самото овладяване и движение с топката не ми харесва за мене сокерите са много по хубави от фифите,те с всяка следваща стават все по-тапички
-------------------- Forca Barca!!!
Jon Secada-Just Another Day!!! |
|
|
Nov 25 2005, 01:59 PM
Коментар
|
|
Е така е ако всеки му каресваше едно и сащо немаше да е интересно и щеше да си има 1 игра
-------------------- |
|
|
Nov 26 2005, 09:39 AM
Коментар
|
|
Група: Barca Fans Коментари: 13 Регистриран: 25-November 05 Град: Варна Потребител No.: 49 Любими футболисти: Iniesta, Krkic |
Според мен пък най-яката си е Тотал Клуб Менаджер 2006 . много яка игрица , въобще цялата поредица е супер дива , доколкото за фифата си има някой много гадни недостатъци ,а пес-а е яка игричка играл съм я и ме кефи !
-------------------- |
|
|
Nov 26 2005, 09:43 AM
Коментар
|
|
Модератор Група: Barcelona-Bulgaria.Team Коментари: 9,333 Регистриран: 23-November 05 Потребител No.: 5 |
Тотала е супер глупава игра , играх е точно 2 дена и ми писна
|
|
|
Nov 26 2005, 12:06 PM
Коментар
|
|
Е наистина е много тъпа ...
аз си цакам фифа 2006 ся мисля да си изтегля про ежолутион соццер 5 да го видя кво представлява че всеки ми го хвали -------------------- |
|
|
Nov 26 2005, 04:25 PM
Коментар
|
|
Група: Banned Коментари: 24 Регистриран: 26-November 05 Потребител No.: 56 |
nqkoi moje li da mid dade link ot koito da si drapna nfs
Edit: Пиши на кирилица! Slimky -------------------- |
|
|
Nov 28 2005, 06:53 PM
Коментар
|
|
Искам да питам как да си наглася контролите както са си на фифата ?
S-точен пас D-удар A-центриране & шпагати Q - каране на играча да трагва E - тичане или още казано спринт W извеждащ пас ??? -------------------- |
|
|
Nov 29 2005, 08:51 PM
Коментар
|
|
ае кажете де моляви се така немога да я оправя и саответно да играя
-------------------- |
|
|
Nov 29 2005, 09:08 PM
Коментар
|
|
R2 - финтове
R1 - Спринт триъгълник - извеждащ пас кръг - шпагат кръст - точен пас квадрат - шут L1 - смяна на играч (тук не е като на фифата със S едновременно да се подава и да се сменя играча). -------------------- |
|
|
Олекотена версия | Час: 17th January 2025 - 09:27 AM |
Forum Information:
Copyright: | © www.fcbarcelona.bg 2009 |
Author: | Penya Blaugrana de Sofia i Amics |