![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Barça "C" ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 376 Регистриран: 23-April 06 Град: София Потребител No.: 352 Любими футболисти: Messi, C.Ronaldo, Shevchenko ![]() |
Гледам, че тук няма такава тема, а сигурно все има някой, който да има отбор в hattrick
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Голмайстор на Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 4,101 Регистриран: 14-March 06 Град: Плевен Потребител No.: 275 ![]() |
Не,съжалявам.
![]() -------------------- ![]() FC Barcelona - Mes que un Club |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Легенда на Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Коментари: 7,231 Регистриран: 23-November 05 Град: Враца-София Потребител No.: 10 ![]() |
QUOTE(Cherry @ May 25 2006, 11:18 PM) Моя милост играе Hattrick от 2 години и 4 месеца, че и някой ден отгоре ![]() ![]() ![]() отбор: ALEX_CARDO_TEAM -------------------- BARCELONA FOREVER !!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Sand of Time ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 1,901 Регистриран: 9-December 05 Град: Пловдив Потребител No.: 99 Любими футболисти: Rivaldo ![]() |
какво е това ????
![]() -------------------- ![]() Всичко за Астрономията За най-запалените Fitness маняци Последни открития в областа на астрономията Sunny Beach 2007 Cool ... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Barça "C" ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 376 Регистриран: 23-April 06 Град: София Потребител No.: 352 Любими футболисти: Messi, C.Ronaldo, Shevchenko ![]() |
QUOTE(ALEX_CARDO @ May 27 2006, 01:26 PM) точно опитен човек търсех за съвет ![]() на -500000 съм и не знам какво да правя щото тея от школата ми, въпреки че наскоро стана стабилна, са много зле и никой няма да ги купи ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Титуляр в Barça "В" ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barcelona-Bulgaria.Team Коментари: 982 Регистриран: 22-November 05 Град: Бургас Потребител No.: 3 ![]() |
QUOTE(ALEX_CARDO @ May 27 2006, 10:26 AM) а кой ти обясняваше какво е хт и има ли почва то у нас ![]() ![]() И аз имам отбор ама ми омръзна да се занимавам с него и го дадох на Dobata а преди това на xixo. До преди няколко седмици се зарибявах на игра подобна на хт... www.bgliga.com по ми хареса уж... ама вече и тя не ме зарибава ![]() -------------------- Just Smile and Wave Boys, Smile and Wave…
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
то и аз се регнах в шампиони, ама е доста объркано или поне аз не разбрах
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Легенда на Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Admin Коментари: 7,231 Регистриран: 23-November 05 Град: Враца-София Потребител No.: 10 ![]() |
QUOTE(diwina @ May 28 2006, 10:23 AM) а кой ти обясняваше какво е хт и има ли почва то у нас ![]() ![]() И аз имам отбор ама ми омръзна да се занимавам с него и го дадох на Dobata а преди това на xixo. До преди няколко седмици се зарибявах на игра подобна на хт... www.bgliga.com по ми хареса уж... ама вече и тя не ме зарибава ![]() sorry diwi ама когато почнах да играя хетрик даже не се познавахме, а се зарибих от един един приятел и съученик ![]() @Cherry виж в IRC >>> #hattrick (официалният IRC канал на играта за България). Там ще получиш съвети и помощ и много други неща. Тук във форума е малко трудно да се обяснява ![]() -------------------- BARCELONA FOREVER !!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Титуляр в Barça "В" ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barcelona-Bulgaria.Team Коментари: 982 Регистриран: 22-November 05 Град: Бургас Потребител No.: 3 ![]() |
станчо ем...нз помня, че си говорихме за хт... :Р
-------------------- Just Smile and Wave Boys, Smile and Wave…
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Резерва в Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 2,461 Регистриран: 3-January 06 Град: Varna Потребител No.: 163 Любими футболисти: Henry . Rivaldo , Ronaldinho , Viera , Puyol , Deco, Messi, Xavi... ![]() |
Аз се регистрирах там ама нищо не можах да разбера и излязох и не съм влизал ама може пак да се пробвам да разбера нещо.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Barca Fans Коментари: 15 Регистриран: 29-July 06 Град: Милано Потребител No.: 515 ![]() |
Дали някой играе тази игра? Аз имам обтор там (не много силен, но)... ако искате може да играем приятелски мачове
![]() опа, ето линк - http://hattrick.org/Common/default.asp ![]() Този коментар е бил редактиран от RossonerO на Jul 29 2006, 11:12 PM -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() В "Ла Масия" ![]() Група: Barca Fans Коментари: 203 Регистриран: 2-February 06 Град: Thug Mansion(Pleven)with 'Pac Потребител No.: 193 Любими футболисти: Ronaldinho;Eto'o;Ronaldo ![]() |
Преди се бях регнал,писах до админа,той ми отвхърли офертата,и от тогава не съм влизал.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Голмайстор на Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 3,912 Регистриран: 4-August 06 Потребител No.: 522 ![]() |
И аз се пробвах да вляза но не ме приеха
-------------------- Més que un club! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Група: Barca Fans Коментари: 6 Регистриран: 11-November 06 Потребител No.: 666 ![]() |
Направих си регистрация там,но не ми пращат на ел.поща съобщение!Не знам що така!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Голмайстор на Barça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 3,912 Регистриран: 4-August 06 Потребител No.: 522 ![]() |
Трябва да изчакаш по-дълго време.Аз доста чаках и както написах по-горе даже не ме приеха.
-------------------- Més que un club! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 8th February 2025 - 08:15 AM |
Forum Information:
Copyright: | © www.fcbarcelona.bg 2009 |
Author: | Penya Blaugrana de Sofia i Amics |