![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Резерва в Barça "В" ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 867 Регистриран: 22-March 06 Град: Пловдив Потребител No.: 293 ![]() |
Има ли такива,които да играят CM?
-------------------- боравене с топката<=>техника;
продължително владеене на топката<=>грамотност; FC Barcelona - Mes que un club! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Резерва в Barça "В" ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 733 Регистриран: 23-December 05 Потребител No.: 140 ![]() |
ми има. ама футбол менажера си е класа отгоре.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barcelona-Bulgaria.Team Коментари: 9,334 Регистриран: 23-November 05 Потребител No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Резерва в Barça "В" ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 733 Регистриран: 23-December 05 Потребител No.: 140 ![]() |
има един недостатък - много бързо ми се качва статуса на пристрастеност до "време е да си смениш чорапите" "само още един мач, обещавам" или "истинските мениджъри не се нуждаят от храна"
а аз съ по принцип слаб играч. само с Барса играя ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barcelona-Bulgaria.Team Коментари: 9,334 Регистриран: 23-November 05 Потребител No.: 5 ![]() |
QUOTE(xenox @ Mar 31 2006, 06:33 PM) има един недостатък - много бързо ми се качва статуса на пристрастеност до "време е да си смениш чорапите" "само още един мач, обещавам" или "истинските мениджъри не се нуждаят от храна" а аз съ по принцип слаб играч. само с Барса играя ![]() Познато ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Honourable Member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 7,171 Регистриран: 23-November 05 Град: София Потребител No.: 12 Любими футболисти: Toure Yaya ![]() |
има, само че аз играя 01/02...
![]() -------------------- I thought my demons were my friends. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Група: Коментари: 0 Регистриран: -- Потребител No.: 0 Любими футболисти: Deco, Xavi, Iniesta, Saviola ![]() |
Абе за CM 2006 ми казаха,че е доста по тъпа от FM и така и не я дръпнах
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Резерва в Barça "В" ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 867 Регистриран: 22-March 06 Град: Пловдив Потребител No.: 293 ![]() |
QUOTE(Vladuel @ Apr 8 2006, 09:31 AM) аз я имам и CM и FM и Fifa Manager висчки са 06 мене най ме кефи fifa managera после FM и накрая CM просто CM се опитват да наподобяват FM но нищо общо ![]() А,бе имат общо естествено,обаче тия от СМ-а имат някои свежи идеи.Ако се обединят отново ще е най-добре! -------------------- боравене с топката<=>техника;
продължително владеене на топката<=>грамотност; FC Barcelona - Mes que un club! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Sand of Time ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Barca Fans Коментари: 1,901 Регистриран: 9-December 05 Град: Пловдив Потребител No.: 99 Любими футболисти: Rivaldo ![]() |
Една не лоша игра когато имам време я поразцъквам
![]() -------------------- ![]() Всичко за Астрономията За най-запалените Fitness маняци Последни открития в областа на астрономията Sunny Beach 2007 Cool ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 26th March 2025 - 10:11 AM |
Forum Information:
Copyright: | © www.fcbarcelona.bg 2009 |
Author: | Penya Blaugrana de Sofia i Amics |