Warning: Use of undefined constant IPBVERSION - assumed 'IPBVERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fakticoc/public_html/forum/lofiversion/index.php on line 108

Warning: Use of undefined constant IPB_LONG_VERSION - assumed 'IPB_LONG_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fakticoc/public_html/forum/lofiversion/index.php on line 108

Warning: Use of undefined constant IPB_THIS_SCRIPT - assumed 'IPB_THIS_SCRIPT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fakticoc/public_html/forum/sources/ipsclass.php on line 826

Warning: Use of undefined constant IPB_ACP_DIRECTORY - assumed 'IPB_ACP_DIRECTORY' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fakticoc/public_html/forum/sources/ipsclass.php on line 419

Warning: Declaration of class_bbcode::convert_emoticon($matches = Array) should be compatible with class_bbcode_core::convert_emoticon($code = '', $image = '') in /home/fakticoc/public_html/forum/sources/classes/bbcode/class_bbcode.php on line 639

Warning: Use of undefined constant LEGACY_MODE - assumed 'LEGACY_MODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fakticoc/public_html/forum/sources/classes/class_display.php on line 914
F.C. Barcelona Forum > Hattrick
Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Hattrick
F.C. Barcelona Forum > Игри > Компютърни игри
Cherry
Гледам, че тук няма такава тема, а сигурно все има някой, който да има отбор в hattrick wink.gif
Fanàtico_de_Barça
Не,съжалявам. laugh.gif
ALEX_CARDO
QUOTE(Cherry @ May 25 2006, 11:18 PM)
Гледам, че тук няма такава тема, а сигурно все има някой, който да има отбор в hattrick wink.gif
*

Моя милост играе Hattrick от 2 години и 4 месеца, че и някой ден отгоре biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
отбор: ALEX_CARDO_TEAM
bEsTFCB
какво е това ???? blink.gif
Cherry
QUOTE(ALEX_CARDO @ May 27 2006, 01:26 PM)
Моя милост играе Hattrick от 2 години и 4 месеца, че и някой ден отгоре  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

точно опитен човек търсех за съвет biggrin.gif
на -500000 съм и не знам какво да правя щото тея от школата ми, въпреки че наскоро стана стабилна, са много зле и никой няма да ги купи sad.gif
дивинъ
QUOTE(ALEX_CARDO @ May 27 2006, 10:26 AM)
Моя милост играе Hattrick от 2 години и 4 месеца, че и някой ден отгоре  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

а кой ти обясняваше какво е хт и има ли почва то у нас tongue.gif tongue.gif
И аз имам отбор ама ми омръзна да се занимавам с него и го дадох на Dobata а преди това на xixo. До преди няколко седмици се зарибявах на игра подобна на хт... www.bgliga.com по ми хареса уж... ама вече и тя не ме зарибава smile.gif
Cherry
то и аз се регнах в шампиони, ама е доста объркано или поне аз не разбрах huh.gif хт рулззз biggrin.gif
ALEX_CARDO
QUOTE(diwina @ May 28 2006, 10:23 AM)
а кой ти обясняваше какво е хт и има ли почва то у нас  tongue.gif  tongue.gif
И аз имам отбор ама ми омръзна да се занимавам с него и го дадох на Dobata а преди това на xixo. До преди няколко седмици се зарибявах на игра подобна на хт... www.bgliga.com по ми хареса уж... ама вече и тя не ме зарибава smile.gif
*

sorry diwi ама когато почнах да играя хетрик даже не се познавахме, а се зарибих от един един приятел и съученик tongue.gif
@Cherry виж в IRC >>> #hattrick (официалният IRC канал на играта за България). Там ще получиш съвети и помощ и много други неща. Тук във форума е малко трудно да се обяснява smile.gif
дивинъ
станчо ем...нз помня, че си говорихме за хт... :Р
BaNaNa_DJO
Аз се регистрирах там ама нищо не можах да разбера и излязох и не съм влизал ама може пак да се пробвам да разбера нещо.
RossonerO
Дали някой играе тази игра? Аз имам обтор там (не много силен, но)... ако искате може да играем приятелски мачове tongue.gif

опа, ето линк - http://hattrick.org/Common/default.asp
rolleyes.gif
Don`Makaveli
Преди се бях регнал,писах до админа,той ми отвхърли офертата,и от тогава не съм влизал.
El Catalan
И аз се пробвах да вляза но не ме приеха
Embata
Направих си регистрация там,но не ми пращат на ел.поща съобщение!Не знам що така!
El Catalan
Трябва да изчакаш по-дълго време.Аз доста чаках и както написах по-горе даже не ме приеха.
Embata
Е колко да чакам?Вече 2-ри ден не ми пращат,не знам що така.
SNAKE
И аз едно време бях пращал ,но не ме приеха.smile.gif Май така проверяват "дали си сериозен":) Поне аз така съм чувал ,че повечето ги приемат след 2-3 опита:)try again wink.gif
Riddick
Чака се около 1 седмица и тогава ти пращат мейл.Спокойно ще се чака biggrin.gif
gunner_pz
Първо трябва при регистрацията да напишете личните си данни точно и да напишете всичко. wink.gif Отбор ще получите, когато ви дойде реда. Има и други хора, които са в списъка на чакащите. Колкото повече хора са в тоди списък, толкова по-бавно ще получите отбор. Може да чакате дори 1-2 седмици. През това време, ако желаете да успеете в играта прочетете правилата, които макар и доста големи ще ви въведат в обстановката. Играта в някой отношения не е точно като футбола, но това че е в реално време и че почвате от нулата я прави много интересна и завладяваща. Компютърните мениджъри ми омръзват на мен, но Хаттрик - НЕ! Имам отбор от почти 3 години и играя с голям интерес! wink.gif
Embata
Добре ,благодаря!Вече ми пратиха кода и сега трябва да чакам за да получа отбор.След като го получа няма да я оставям тази игра biggrin.gif
Cherry
Най- накрая - след 2 сезона и половина в шеста, вече съм в пета tongue.gif
Embata
А можете ли да ми помогнете при Теста за лиценз?
Riddick
Ами кажи какво ти трябва.Макар че като цъкнеш на задачата там си има всичко много подробно обяснено.
Embata
Еми на 7 там дето трябва да си уредя приятелски мач!Правя го ,но не ми с епише че е изпълнена blink.gif
ALEX_CARDO
Какво става с играта, съфорумци ? Играе ли някой ? Как се справяте ? smile.gif
Riddick
Аз играя.Отборът ми е Stara Zagora FCМного съм добър бе biggrin.gif biggrin.gif bb2.gif .Във 6-та дивизия съм.На второ място след 5 мача.
kiako
Тази игра не я бях чувал , но преди малко са регнах.
Ами някой играе ли bgliga.Aз съм регистриран и много ми харесва тая игра,пробвайте я: http://www.bgliga.com/
F.C.Barcelona
абе има ли някой сериозен играч на Hattrick?
ALEX_CARDO
QUOTE(F.C.Barcelona @ Mar 10 2007, 01:26 PM) *
абе има ли някой сериозен играч на Hattrick?

Аз tongue.gif Играя от януари 2004 година и продължавам biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.