Warning: Use of undefined constant IPBVERSION - assumed 'IPBVERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fakticoc/public_html/forum/lofiversion/index.php on line 108

Warning: Use of undefined constant IPB_LONG_VERSION - assumed 'IPB_LONG_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fakticoc/public_html/forum/lofiversion/index.php on line 108

Warning: Use of undefined constant IPB_THIS_SCRIPT - assumed 'IPB_THIS_SCRIPT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fakticoc/public_html/forum/sources/ipsclass.php on line 826

Warning: Use of undefined constant IPB_ACP_DIRECTORY - assumed 'IPB_ACP_DIRECTORY' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fakticoc/public_html/forum/sources/ipsclass.php on line 419

Warning: Declaration of class_bbcode::convert_emoticon($matches = Array) should be compatible with class_bbcode_core::convert_emoticon($code = '', $image = '') in /home/fakticoc/public_html/forum/sources/classes/bbcode/class_bbcode.php on line 639

Warning: Use of undefined constant LEGACY_MODE - assumed 'LEGACY_MODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fakticoc/public_html/forum/sources/classes/class_display.php on line 914
F.C. Barcelona Forum > Diablo II
Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Diablo II
F.C. Barcelona Forum > Игри > Компютърни игри
Fanàtico_de_Barça
Много хора са я играли тази игра.Мене и сега ме кефи въпреки че вече е малко стара.
Tony Montana
От адски много време не съм я играл.Но беше яка.Въпреки че истината беше Diablo 1 просто грабваше с адска атмосфера
RossonerO
аз нещо напоследък пак се зарибих и сега цъкам с Некромансъра (поне тоя май ми е любим) biggrin.gif
The Godfather
тфа е игра НОМЕР 1 за мене иам ПЦ от 3 годими пуснах си нет преди 2 месеца и през тфа жреме ако щете верваите съм играл Диабло като ЛУД имам СОРКА 92lv на SINGLE PLAYER супер игра е по ме кефи и от WOW wink.gif)))
ПП : който не я е пробвал да тества супер е wink.gif)
Morfov
QUOTE(The Godfather @ Aug 3 2007, 02:10 AM) *
тфа е игра НОМЕР 1 за мене иам ПЦ от 3 годими пуснах си нет преди 2 месеца и през тфа жреме ако щете верваите съм играл Диабло като ЛУД имам СОРКА 92lv на SINGLE PLAYER супер игра е по ме кефи и от WOW wink.gif)))
ПП : който не я е пробвал да тества супер е wink.gif)

Е убий ме, не мога да се съглася с теб. Диабло играх много много отдавна ама нищо не струва пред УоУ. Какво като е 92 лвл. пък и на Сингъл. Ко праиш по цял ден ?? Биеш Мефисто и Баал за да ти падне някой що-годе добър предмет и това е smile.gif
Друго си е УоУ да правиш райдове по 40 човека и Battleground по 80 човека. Не можеш да ме убедиш просто.
Диабло беше голям хит ама преди 5-6 години, така че те съветвам да играеш нещо друго. Ако искаш можеш да почнеш с ДотА щото е безплатно и за 1 час максимум играта свършва. Имаш си ХедОфф с доста юзери и е доста разтоварващо и неангажиращо като УоУ примерно. А пък е и доста разнообразно wink.gif
The Godfather
и тфа е верно wink.gif относно Сингъл-а вече не го играя щото имам Нет thumbsup.gif spiteful.gif преди и аз играех УОУ ама са не писнами от всичко права си як Роуг и земат ми спрат сървара evil2.gif evil2.gif а съм и фен на игрите от по старото поколение wink.gif
gerrard
Цитат(Visca_el_Barca @ Aug 3 2007, 10:42 AM) *
Е убий ме, не мога да се съглася с теб. Диабло играх много много отдавна ама нищо не струва пред УоУ. Какво като е 92 лвл. пък и на Сингъл. Ко праиш по цял ден ?? Биеш Мефисто и Баал за да ти падне някой що-годе добър предмет и това е smile.gif
Друго си е УоУ да правиш райдове по 40 човека и Battleground по 80 човека. Не можеш да ме убедиш просто.
Диабло беше голям хит ама преди 5-6 години, така че те съветвам да играеш нещо друго. Ако искаш можеш да почнеш с ДотА щото е безплатно и за 1 час максимум играта свършва. Имаш си ХедОфф с доста юзери и е доста разтоварващо и неангажиращо като УоУ примерно. А пък е и доста разнообразно wink.gif

Ама УоУ не може да се сравнява с Lineage 2.
Tony Montana
Diablo 3 Unleashed - "...and the heavens shall tremble..." - омг.Още безсънни нощи в трепане на всякаква гад и търсене на предмети.Най-накрая го обявиха
emo_trans
Кога официално излиза играта или неофициално из торент-тракерите wink.gif ?
Tony Montana
О ако не си следил игрита на Близард до сега,точни дати няма.Със сигурност ще се бави доста.Със всичките им игри беше така.Освен това играта сега е в development stage.Те още Старкрафт 2 правят и то за него не се знае дата,пък за Диабло....нищо де важното е че все някога ще излезне.А и от геймплей демото и трейлърите забелязах че бая физика са вкарали в графиката.Много добре изглежда
FCB
Надявам се няма да прекалят с 3D ефектите и всякви неща от тоя род.
Diablo си има своя собствена атмосфера, която не зависи по никакъв начин от това кой има машина която да подкара най-добре еди кой си графичен приом и т.н.

Не графиката прави игрите, надявам се от Blizzard да не са го забравили!
Tony Montana
Цитат(FCB @ Jun 29 2008, 10:30 AM) *
Надявам се няма да прекалят с 3D ефектите и всякви неща от тоя род.
Diablo си има своя собствена атмосфера, която не зависи по никакъв начин от това кой има машина която да подкара най-добре еди кой си графичен приом и т.н.

Не графиката прави игрите, надявам се от Blizzard да не са го забравили!

Абсолютно , но пък всичките техни игри точно затова са достъпни за много по-леки машини.Изгледай клипчето има го в замунда на торент.Има доста ефекти но за щастие няма некви свински 3д простотии.Просто всичко може да се троши,чупи.Падат от разни мостове ,труповете и т.н.Можеш да работиш със средата наоколо,примерно буташ неква стена и тя смазва гадовете и т.н.Лошото е че най-рано след 2 години можем да очакваме нещо.Ама дотогава Старкрафт 2 spiteful.gif
Messi-ah
Стига бе,пак ще трябва да играя по цели нощи p015.gif
Tony Montana
Wallpaper - 1920x1200
FCB
С кви character-и ще можеме да играеме, че нямах време да разгледам сайта ?
Tony Montana
Ами има един напълно нов - Witch Doctor.Който е шаман от некви джунгли и владее fire,disease.Също така summon-ва ,разни изроди да се бият за него.С 2 думи не е close combat character.Според мен ще замести necromancer-a.Другия представен беше добрия стар barbarian -той е ясен.По-интересното е че ще може да се избира всеки герой в 2 варианта - male,female.Засега тва има като инфо.Мноо ми е интересно кви ще са другите герои.

Дръпни си тва - Diablo 3 stuff ,качено в арена.Доста по-бързо от официалния сайт става.Има едно яко демо и трейлър-че.1 гб е
ALEX_CARDO
Малко офтопик: Старкрафт 2 доколкото знам трябва да излезе на 1 октомври smile.gif Ама пък Близард с техните дати spiteful.gif Иначе Близард явно дават заявки да се играят само техните игри .. сега като излезе Старкрафт 2 ... после Диабло 3 ... дали не готвят Warcaraft 4 за след Диабло 3 biggrin.gif
FCB
Diablo III - trailer
Tony Montana
МХм - "....i don't think it's safe here" btw - има го у пакетО дето дадох,с мноо добро качество wink.gif
Fanàtico_de_Barça
Ооо,като малък играех по цял ден на тази игра - много е добра.Надявам се и тройката да е хубава,но май компа няма да се справи с неяsmile.gif
Sleepwalker
Играта е вечна и ще се играе още доста време при все,че постоянно излизат нови игри,натоварени с тонове ефекти.Сега гледах трейлъра,но изобщо не разбрах за какво иде реч и какво да очакваме.Все едно видях трейлър на Властелина!Дано компа ми става.Някой има ли представа кога Диабло 3 ще се появи на бял свят?
Tony Montana
Цитат(Sleepwalker @ Jan 17 2010, 07:04 PM) *
Играта е вечна и ще се играе още доста време при все,че постоянно излизат нови игри,натоварени с тонове ефекти.Сега гледах трейлъра,но изобщо не разбрах за какво иде реч и какво да очакваме.Все едно видях трейлър на Властелина!Дано компа ми става.Някой има ли представа кога Диабло 3 ще се появи на бял свят?

До диабло 3 има доста време.Първо ще се появи Крафта , чак след това евентуално диабло-то.Поне 2 години още ги виждам
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.