Warning: Use of undefined constant IPBVERSION - assumed 'IPBVERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fakticoc/public_html/forum/lofiversion/index.php on line 108

Warning: Use of undefined constant IPB_LONG_VERSION - assumed 'IPB_LONG_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fakticoc/public_html/forum/lofiversion/index.php on line 108

Warning: Use of undefined constant IPB_THIS_SCRIPT - assumed 'IPB_THIS_SCRIPT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fakticoc/public_html/forum/sources/ipsclass.php on line 826

Warning: Use of undefined constant IPB_ACP_DIRECTORY - assumed 'IPB_ACP_DIRECTORY' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fakticoc/public_html/forum/sources/ipsclass.php on line 419

Warning: Declaration of class_bbcode::convert_emoticon($matches = Array) should be compatible with class_bbcode_core::convert_emoticon($code = '', $image = '') in /home/fakticoc/public_html/forum/sources/classes/bbcode/class_bbcode.php on line 639

Warning: Use of undefined constant LEGACY_MODE - assumed 'LEGACY_MODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fakticoc/public_html/forum/sources/classes/class_display.php on line 914
F.C. Barcelona Forum > Учредително събрание - 14.11.2009г.
Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Учредително събрание - 14.11.2009г.
F.C. Barcelona Forum > Фен Клуб Барселона България > ФЕНКЛУБ БАРСЕЛОНА - БЪЛГАРИЯ > Обща дискусия
Страници: 1, 2
FCB4Life
Мисля, че има нужда от такава тема. Остават точно 10 дни. Времето не е никак много, а има доста свързани с организацията на учредителното събрание неща, които трябва да обсъдим.

Днес се замислих и се оказа, че освен датата, май не сме изяснили нищо друго. Трябва да обсъдим:
1.Началния час - моето предложение е 14:00 ч. Вие какво мислите? Държа да отбележа, че това е най-ранният час, в който адвокатът ще може да присъства.
2.Място - за съжаление, залата, която се надявах да ползваме, няма да бъде свободна. Трябва да се ориентираме към някакво заведение (преложения?). В тази връзка, няма да е лошо да се преброим, за да знаем колко маси да се запазят.
3.Дневен ред - за да не се чудим на място какво да правим, предлагам да не разчитаме на импровизацията, а да изготвим програма, по която да се движи събранието. Така донякъде ще си гарантираме, че няма да останат необсъдени въпроси.

И накрая, още нещо. Моля всеки, който се чувства като вероятен член на Управителния съвет, да си извади свидетелство за съдимост. Идеята е да съберем всички необходими документи още на учредителното събрание, за да може адвокатът да задвижи процедурата още в първия работен ден след него.
G.ILIEV
И аз днес точно за това се сетих.14:00 часа е идеално за час на среща.Аз мога да опитам запазя заведение(за София става дума).Намира се в зона б-5 и е достатъяно голямо за да се съберем и обсъдим въпросите.
Tunio
Само София... от Бургас няма ли хора е?
Rosen
Цитат(Tunio @ Nov 4 2009, 05:19 PM) *
Само София... от Бургас няма ли хора е?

Сигурно ще има и от Бургас. Ти май не си разбрал, не че няма да има хора от Бургас, ами просто събранието ще е в София.
Tunio
Цитат(Rosen @ Nov 4 2009, 06:40 PM) *
Сигурно ще има и от Бургас. Ти май не си разбрал, не че няма да има хора от Бургас, ами просто събранието ще е в София.

Аз разбрах че събирането ще е в София. Казах няма ли хора от Бургас за да се съберем в Бургас smile.gif
xixo
Туньо, това е учредително събрание и е добре да се прави на едно място и да има реално присъстващи.

Приятели,

някакви идеи за място на провеждането?

Второ, колко ще идват и ще донесат пари за безвъзмездно дарение, за да определим грубо и сумата?

Трето - мисля, че е най-добре програма да се изготви заедно с адвоката, защото той би трябвало да има опит. smile.gif
G.ILIEV
Аз предлагам едно заведение за срещата - Тънка Червена Линия:Зона Б-5 ул. Партений Нишавски и ул. Българска морава.Помещението е голямо,има и телевизори.Тлефон за резервации 4803626.Ако се навиете за там нека някой да резервира места,че аз няма да съм в България и няма да имам възможност.Това е само предложение.Ако решите може и на друго място да се проведе срещата.
FCB4Life
Цитат(xixo @ Nov 5 2009, 02:25 PM) *
Трето - мисля, че е най-добре програма да се изготви заедно с адвоката, защото той би трябвало да има опит.


Говорих с него. Каза ми, че в съда ще се внесе протокол, в който ще пише какъв е бил дневния ред. Въпросния дневен ред ще го изготви той и ще бъде съвсем стандартен (3-4 точки). Оттам нататък, извън протокола, ние можем да си разискваме каквото искаме. Т.е. можем да нахвърлим идеи, да ги подредим в някаква програма, а пред съда ще представим само основното, това, което се изисква по закон.

Иначе за дарението - аз съм на линия. За мястото на срещата - предлагам да е по-централно, за да може хората, които не живеят в София, да се ориентират по-лесно.
xixo
Предложеното от Г.Илиев място е между Мола на Стамболийски и Руски паметник.

Бих искал и други хора да кажат дали ще присъстват и какво се случва, какви са им идеите и предложенията за срещата, защото времето наближава. smile.gif
G.ILIEV
Среща на МОЛ-а и оттам към заведението.Но както казах това е само предложение.Ако имате други идеи давайте и да действаме,че времето ни притиска.
FCB4Life
Участието по темата е доста ниско за момента, почвам да се притеснявам. smile.gif
Rosen
Айде бре момичета и момчета. Какво ви стана?
Егати лудата работа, един фенклуб не можем да основем. Иначе на писаия всички сме супер интелектуалци и разбирачи от всичко.
Какво толкова ви става? Свидно ви е за парите ли?
Ами замислете се, колкото повече хора сме, толкова по-малко пари ще трябва да даде всеки.
Аз не знам, някой страх ли го е, или какво?
Ето за това тази държава е в това състояние. Защото всеки гледа другите как се мъчат, вместо да им помогне и да е по-лесно на всички. Ами добре тогава, ще основем фенклуба без или с вашето участие, драги съфорумци, но после да няма сърдити, че не са участвали, или че някой им налага нещо.
Даже напротив за всеобщото благо го правим, както се казва.
Не може тук двама-трима човека да движат нещата, а останалите да гледат отстрани и да се тюхкат за глупости и простотии. Не съм казал, че основаването ще е лесно. Както всичко друго в началото ще е трудно, ето защо после ще ни е още по-голям кефа от стореното.
Замислете се малко, хем се дразните на английските фенклубове, че ни изземват правата да гледаме мачовете по заведенията, хем нищо не правим. А трябва да бъдем сплотени. Една организация ще ни направи по-силни. Даже и феновете на кръвния враг имат фенклуб. С какво те са по-добри те от нас! По-сплотени ли са, какво ли!
Ще ме извинявате за тирадата и за тона, но наистина съм афектиран от безхаберието с което някои хора се отнасят към сериозността на въпроса.
FCB4Life
Както и да го въртим, трябват ни поне 10 учредители. Не става въпрос за пари, нито за разпределяне на работата по учредяването. Просто от имиджова гледна точка е леко смешно 5 души да учредяваме каквото и да било сдружение, какво пък остава за "национален фен-клуб на Барселона". Подобно на Росен, съм притеснен от слабата активност по темата. Оставам с някакво впечатление, че ентусиазмът се поизпари. Дано не е така, защото би било жалко.
Ако участието по темата за Учредителното събрание е някакъв белег за общите настроения, значи нещо не е наред. При положение, че в гласуването за броя на членовете на УС са участвали над 30 души, е странно, че 10 дни преди учредителното събрание си говорим 3-ма души какво ще се случва на 14-ти.
Rosen
Аз не знам летаргията ли ги налегна някой хора, или спят вече зимен сън. Започнахме много хубаво, даже с прекалено висок ентусиазъм, нещо неприсъщо за нас българите като национална черта.
Иначе сега е времето и точният момент да се действа. Знам, че на всички им е добре да си седят на топло вркъщи и да си пишат във форума, но вие и това не правите.
Явно е много студено и ви се сковават пръстите и не можете да пишете.
xixo
Заети сме бре smile.gif

Но дам, много ниска активност...има едва 8 дена до срещата и ще е добре да си изясним има ли смисъл да се провежда изобщо, защото май натам вървят нещата... но не мисля, че трябва да сме крайни в оценките си и да дадем още малко време да промотираме срещата. smile.gif
Rosen
Ахм промотираме? Как да я промотираме? Да платиме обява във вестник ли? С текст, безнадеждно търсим хора за фенклуб на Барселона? Стига бре моля ви се. Докога ще се залъгваме с кокали само.
Истината е, че всеки чака нещо да стане. Аз просто не съм от София и няма какво да движа, иначе щях.
Ами като нямате време сега, как тогава ще имате време за в бъдеще?
Леле мале, страшна организация ще сме.
xixo
Ами проблема е, че моите работодатели не ги интересуват подобни неща, а ми плащат пари, за да си върша работата. Аз даже не съм гледал мач на Барса от 2 седмици сигурно - да не мислиш, че ми е приятно?

В събота ще съм на линия, ще помагам с каквото мога и както мога, но истината е, че сме една шепа хора.
OGGY
В коментара преди моя се съдържа истината...поне относно мен.Ентусиазм ами е същия,и ще бъда на 14ти,както и влизам в групата,която ще даде пари.
За място,кадето решите съм ок.Аз предложих кръчмата между Хепи и бившото Гудис(сега някакво Флора,гръцко кафе),намира се срещу Шератон!Удобно е,дават се мачове и ще бъде едно от местатта на които може да се събираме впоследствие,имат сравнително голяма салон(ще се съберем и 20 човека),а в часовете между 2 и 4-5,ще е сравнително празно и спокойно(предполагам,разбира се,мога да проверя).
За картите,дадох също опция,просто ми пратете дизай и ще го имате в готов вариант на събранието!намерил съм фирма,която много евтино ще направи една мостра(аз я поемам),ако ни хареса,остава,ако не,следваща!Но самия аз,поне за сега не ми остава време,а и ми липсват познания по програмите за направа на дизайн,идеи имам,но...
xixo
Очаквах повече ентусиазъм и активност, дано през уикенда се случи, че иначе е притеснително...
nasbar
neshto pesimizam useshtam smile.gif
Prez sedmicata shte se svarja s njakoi ot vas da vidim nakade sa neshtata. Sorry za latinicata ama tova e polojenieto. Pozdravi na vsichki
_Dexter_
Разтоянието точно в този момент ми идва прекалено голямо ... Съжалявам и успех
Nasio
Ме 2. Колкото за парите, дайте една банкова сметка и да пращаме.
FCB4Life
Според мен, не става въпрос толкова за пари*, колкото да се види, че има интерес от страна на феновете. Ако във форума, където са събрани толкова много привърженици на Барса, липсва ентусиазъм, се появява леко колебание дали си струва да правим фен-клуб.
Хубавото е, че темата се е пооживила от вчера насам. smile.gif

*Адвокатът ми каза, че ще иска хонорар едва след като свърши всичко, т.е. за начало ни трябва нещо от сорта на 150 лв. за държавните такси - смешна сума.
Rosen
Бройте ме и мен за пари както и за УС. Там съм.
ALEX_CARDO
Преди няколко дни говорихме с Вили и му казах, че няма да мога да дойда. Просто изникна нещо важно и няма как. Иначе е добра идея, това което ми каза Вили - като решим кои въпроси точно ще се обсъждат, аз да напиша мнението си и ще знаете какво мисля по въпросите. За член на УС няма да се кандидатирам, защото не мога да гарантирам, че ще мога да отделям нужното време за изпълнение на нещата, които ще трябва да върша. В същото време, обаче, мога да помагам за някои неща, стига да е по силите ми.
xixo
Добре, раздвижихме се малко... следващата седмица трябва да събираме и хора, които не са от форума, затова ако се сещате за ваш познат - поканете го. smile.gif
MartiG
Има голяма вероятност да отсъствам по това време от София, но все още не се знае със сигурност... Ще мога да кажа по-късно през седмицата дали ще присъствам. Служебни ангажименти, кво да праиш... Според мен активността (или по-скоро неактивността) в темата е привидна, хората просто не са отварали форума, защото в другата тема написахме, че няма какво повече да се обсъжда и ще се видим на срещата, така че тая седмица предполагам ще се пооживи отново тук.
Morfov
Аз мога да гарантирам, че има доста повече заинтересовани в начинанието отколкото коментари в темата smile.gif

Аз чета всеки ден ама нямам какво да кажа понеже не съм в България в момента.

Единствено, молбата ми е като се отвори банкова сметка, нека да се уповести някъде, за да може да се внасят пари от хора като мен, които нямат възможност за физическа среща smile.gif
Part
Здравейте приятели,от доста време не бях посещавал форума и благодаря на Nasio ALEX_CARDO i Гери,че мис е обадиха за да ме запознаят със ситуацията.За тези които не ме познават казвам се Росен и съм много щастлив че е направена сериозната крачка към създаването на Фен Клуба в България.Нещо което още навремето си говорихме с Гергана.Ще чакам да кажете място и час и ме бройте за сигурен ! smile.gif Най-накрая ще се сбъдне една мечта !
Part
Мога да ви кажа че доста хора които не посещават този форум са заинтересовани да станат част от новосъздаващие сч Фен Клуб.Има и такива от провинцията които само чакат знак и ще се присъединят към нас.С доста от стария екип на форума и на chat канала подържаме връзка и те също са твърдо за !
xixo
Супер, напоследък се показа интерес и това може само да ме радва...

Предлагам да започнем обсъждане за място за провеждане на срещата, като искам да отбележа, че ако е заведение ще е добре да е достатъчно голямо и по-непосещавано и тихо, за да можем да си комуникираме свободно и без притеснения. smile.gif Часът за срещата предлагам да е ранния следобед. smile.gif
Part
xixo ти жив ли си бе smile.gif ... предложението за 14:00 е добро ... тогава pub-овете са все още тихи и може да се проведе една такава среща.Има ли някакви идеи или може и аз да се предложа нещо smile.gif
FCB4Life
Естествено, че можеш да предложиш. Колкото повече варианти, толкова по-добре.smile.gif
xixo
Идеята е сега да видим и чуем различни варианти и заедно да изберем най-доброто. smile.gif


ПП. Жив съм бре, просто вече съм само във форума, че нямам време за ирц smile.gif
Rosen
Ами засега поне е ясно, че срещата ще е на 14-ти Ноември в град София. Повече подробности не знам кой може да даде. Може би някой софиянец, все пак те ще са домакините.
Part
Добре аз ще разпитам дали тези места които имам предвид ще са свободни и ще ви кажа ... smile.gif

P.S. xixo аз там не съм влизал от много време smile.gif дремя на Skype само и там мме намериха алекс гергана и Насио
xixo
Хоп, аз днес взимам заплата и... хахахаха

За събота други предложения за заведение и място на срещата?
_Dexter_
http://sportvox.net/?p=21708


Мога да бъда връзката с медиите. И без това уча журналистика. А, като всичко стане официално, ще се опитам да се свържа с Диема и да ни съобщят при някои мачове в Барса от ШЛ
FCB4Life
Безплатна реклама! wink.gif
А за мястото - мислех си за Irish Harp. Предполагам, че ще е пусто в ранния следобед в събота. Така или иначе няма кръг от първенствата този уикенд.
Rosen
Избирате мястото и точния час, пишете го във форума и съм там.
xixo
Аз мисля да подкрепя идеята за Айриш харпа, защото е точно в центъра, голямо е и наистина не би трябвало да е много пълно, но все пак май ще е добре да се направи резервация...
OGGY
Цитат(FCB4Life @ Nov 10 2009, 12:59 PM) *
А за мястото - мислех си за Irish Harp. Предполагам, че ще е пусто в ранния следобед в събота. Така или иначе няма кръг от първенствата този уикенд.


Цитат(OGGY @ Nov 6 2009, 03:22 PM) *
За място,кадето решите съм ок.Аз предложих кръчмата между Хепи и бившото Гудис(сега някакво Флора,гръцко кафе),намира се срещу Шератон!Удобно е,дават се мачове и ще бъде едно от местатта на които може да се събираме впоследствие,имат сравнително голяма салон(ще се съберем и 20 човека),а в часовете между 2 и 4-5,ще е сравнително празно и спокойно(предполагам,разбира се,мога да проверя).


аз това място имах предвид неведнъж... smile.gif
Часа е ясен - 14ч, за мястото ако има единодушие,там сме
xixo
Приятели, имам голям проблем, който изникна сутринта от семейно естество и няма да мога да присъствам в събота, или поне не от началото (надявам се, че ще мога да се освободя по някое време) и да звънна на някой да питам дали има смисъл да се присъединя. Някой, който е сигурен ще може ли да се срещне с мен до петък, поне за да дам парите?? sad.gif
FCB4Life
Цитат(OGGY @ Nov 10 2009, 10:36 PM) *
аз това място имах предвид неведнъж... smile.gif
Часа е ясен - 14ч, за мястото ако има единодушие,там смеАми направо сме там - няма време за губене в излишни дискусии, сряда е. Ако някой е против, да каже до края на деня и ще мислим други варианти. Няма да е лошо да се бреброим, за да видим каква резервация ще направим.
Rosen
Аз съм вътре, бройте ме. Само да се напише как да се стигне до това заведение, или адрес да се даде.
G.ILIEV
И аз идвам на срещата.Предлагам в 14 часа пред Съдебна Палата да се съберем,а ще е хубаво някой да резервира предварително места.
Rosen
Цитат(G.ILIEV @ Nov 12 2009, 11:10 PM) *
И аз идвам на срещата.Предлагам в 14 часа пред Съдебна Палата да се съберем,а ще е хубаво някой да резервира предварително места.

Добре, там съм. Аз даже още в петъка ще съм в София. Че мисля да гледам някой филм на кино и да пообиколя из магазините и Студентски град.
Да напомня на всички, да си носят личните карти, парички за УС, а по желание и фотоапарат за да запазят събитието за бъдещите поколения. EMOTICON.gif
_Dexter_
Трябва да ми дадете банкова сметка или незнам какво да пратя парите, че и малката възможност, която имаше да дойда се изпари. От днес почвам работа...
xixo
Хората, които ще влизат в УС да си извадят свидетелства за съдимост днес!
KeyStone
Цитат(xixo @ Nov 13 2009, 12:37 PM) *
Хората, които ще влизат в УС да си извадят свидетелства за съдимост днес!

А те са???
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.