Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Porque Боби Борисов ?
F.C. Barcelona Forum > Добре дошли в българския форум на ФК Барселона > За форума и сайта
garigazari
Защо и кого притеснява темата за Боби Борисов, че е затворена? Съществуват теми като например "Статиите на Сид Лоу" и такава за някойси "Рамзи Танини", а тази за въпросния "коментатор" е табу? Това не е ли двоен стандарт? Човекът продължава да сипе помия по адрес на испанския футбол и Барселона, та в тази връзка се спретват добри дискусии. Защо ни лишавате от възможността да му се посмеем?

П.П: Бих помолил темата ми да не се заключва експедитивно, за да може да се видят мнения и от другите потребители.
Grande_Capitan_Puyol
Ами може би защото ни е втръснало от тоя боклук. А повърните му ние продължаваме да ги коментираме в темата за английското първенство, но просто админа е решил да я заключи, защото подобно нищожество не заслужава такова внимание, че да има отделна тема за него. Нека не го правим по-значим отколкото е. Той си остава една жалка въшка пред величието на Барса. wink.gif
garigazari
Така е, но той е "журналист" и има трибуната, за да плюе по наш адрес. Ние си имахме нашата трибуна, макар и не толкова голяма като неговата, а някой ни я забранява. Може да ни е втръснало от него, но хората се палят от провокациите му и продължават да пишат, било то и в неоторизирана тема.
Grande_Capitan_Puyol
Както казах не сме спряли да го коментираме и никой не ни е забранил това. Коментираме го в секцията за английското първенство, даже последната му статия против Барса е основна тема там. Гледам темата за ББ е създадена още през 2006г. след финала в ШЛ Барселона - Арсенал, когато оня беше изсрал първото си лайно срещу Барса. Заключена е в края на 2011г. И аз първоначално бях против заключването й, но сега си мисля че наистина не заслужава такова внимание, защото бъдете сигурни че плужека ни чете и умира от кеф как го коментираме.
А иначе адреса му където живее не е тайна, и в някой хубав ден ще си получи заслуженото от барселонистите.wink.gif
_Dexter_
http://forum.barcelona-bulgaria.com/index....st=0#entry16875


Темата е отворена! При нови "селянии" в нея ще бъде затворена, този път завинаги wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.