Warning: Use of undefined constant IPBVERSION - assumed 'IPBVERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fakticoc/public_html/forum/lofiversion/index.php on line 108

Warning: Use of undefined constant IPB_LONG_VERSION - assumed 'IPB_LONG_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fakticoc/public_html/forum/lofiversion/index.php on line 108

Warning: Use of undefined constant IPB_THIS_SCRIPT - assumed 'IPB_THIS_SCRIPT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fakticoc/public_html/forum/sources/ipsclass.php on line 826

Warning: Use of undefined constant IPB_ACP_DIRECTORY - assumed 'IPB_ACP_DIRECTORY' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fakticoc/public_html/forum/sources/ipsclass.php on line 419

Warning: Declaration of class_bbcode::convert_emoticon($matches = Array) should be compatible with class_bbcode_core::convert_emoticon($code = '', $image = '') in /home/fakticoc/public_html/forum/sources/classes/bbcode/class_bbcode.php on line 639

Warning: Use of undefined constant LEGACY_MODE - assumed 'LEGACY_MODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fakticoc/public_html/forum/sources/classes/class_display.php on line 914
F.C. Barcelona Forum > Fantasy Liga
Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Fantasy Liga
F.C. Barcelona Forum > Игри > Компютърни игри
ALEX_CARDO
За да не спамим в темата за Примера, правя отделна тема за играта тук. Преди малко си направих отбор и се включих към лигата, за която писа Митето. Видях малко зор да наглася състава, но мисля че успях да събера добри играчи. Сега ще изчакам да видя как ще тръгна и дали да правя промени smile.gif
m1TeT0
Засега добре. 4/10. Имаше шанс да съм и по-напред, ако не бях заменил в последния момент Меси за Роналдо. Иначе Муняин ми донесе най-много точки от изминалия кръг. Каква диспозиция ползвате за тима си?
TpuHuTu
Деа на работа имах свободно време днес, но забравих да си подбера играчите. Ще пробвам близките дни.
Като(ако) стана готов ще пиша, че забравих лигата която беше предложена.
m1TeT0
sYC7qAYmyuGJ
Grande_Capitan_Puyol
Не разбирам защо тук цените на играчите са в такъв малък диапазон.
Най-скъпият (Меси) е 15млн., а най-евтините, дълбоки резерви в някои от изпадащите отбори струват цели 4млн.! hmm.gif
m1TeT0
To така е и в това на ЕПЛ. Ван Персие най-скъпият, а най-евтините защитниците от новаците в елита.
ALEX_CARDO
Аз пък взех, че излязох първи в класирането biggrin.gif Използвам схема 3-4-3.

@Капитане, в официалната игра на Премиършип цените пак са същите, докато в играта на яху нещата са много извратени - има играчи по 1млн, които са твърди резерви в слаби отбори, а Бейл и Ван Перси примерно струват по 27-28млн confused0086.gif

Grande_Capitan_Puyol
Реалните цени на играчите са тези дадени в transferkmarkt.de. Така че Меси би трябвало да струва около 100млн., колкото всъщност му е пазарната стойност. А тези от най-слабите отбори трябва да са под 1млн.
m1TeT0
Не е случайно, че на тези игри се наричат FANTASY.
Grande_Capitan_Puyol
Аз затова предпочитам максимално реалистичните игри като ФМ (с всичките й недостатъци) и си ги цъкам като имам време. Разбира се Call of Duty сериите са тотал реализъм, та след мениджъра си правя садистичното удоволствие да изтребвам маса народ, представяйки си че са фенове на отбори конкуренти на Барса! tooth2.gif
m1TeT0
Не съм запознат с играта на ЕА предполагам, ама там изобщо няма връзка с реалността, докато в тези игри имаш реално протичащи събития, въз основа на които се формира резултата на всеки играч.
ALEX_CARDO
Цитат(Grande_Capitan_Puyol @ Aug 23 2013, 10:38 AM) *
Реалните цени на играчите са тези дадени в transferkmarkt.de. Така че Меси би трябвало да струва около 100млн., колкото всъщност му е пазарната стойност. А тези от най-слабите отбори трябва да са под 1млн.

То хубаво, ама тогава с какъв бюджет трябва да разполагат отборите? Тези Fantasy игри се различават като цел на играта, геймплей и т.н. от FM-a.
Grande_Capitan_Puyol
Направих си отбора. Сега как да вляза в лигата на нашия форум ? Името на отбора ми е - BarcaMonsters.
m1TeT0
Вкарваш кода от четвъртия пост. Влизаш директно от следващия рунд.
Grande_Capitan_Puyol
Къде точно трябва да го вкарам този код ?
Изписва ми че докато не свърши кръга не мога да правя почти нищо...т.е. отборът ми все още не е активен.
m1TeT0
То ти е казано. Изчакваш да свърши кръга и във вторник най-вероятно можеш да си направиш отбор.
Grande_Capitan_Puyol
Той отборът ми е готов и съм го сейвнал. Просто не мога да се включвам в никоя лига, нито да правя своя до тогава. Кажете си и вие вашите отбори да ги разгледам. tooth2.gif

П.П. Не виждам фентъзи лига за Премиършип ?
ALEX_CARDO
Цитат(Grande_Capitan_Puyol @ Aug 25 2013, 04:03 PM) *
Той отборът ми е готов и съм го сейвнал. Просто не мога да се включвам в никоя лига, нито да правя своя до тогава. Кажете си и вие вашите отбори да ги разгледам. tooth2.gif

П.П. Не виждам фентъзи лига за Премиършип ?

Stancho squad е моят отбор, но май го заключих и не може да се гледат играчите.

Група за Премиършип не сме правили май.
makiaveli
FantasyPremierLeague
m1TeT0
Доколкото знам, между кръговете се виждат противниковите играчи.

Едит. Аз имам и за премиеершип, бундеслига и серия а +традиционно за шл и ле.
Grande_Capitan_Puyol
Същият ли е принципа като в оная игра мениджър Диема ? Понеже правилата са бая страници и не ми се четат...
ALEX_CARDO
Цитат(Grande_Capitan_Puyol @ Aug 25 2013, 05:26 PM) *
Същият ли е принципа като в оная игра мениджър Диема ? Понеже правилата са бая страници и не ми се четат...

Да
Grande_Capitan_Puyol
А иначе зачитат ли се точките на моите играчи в първия кръг на Ла Лига, когато все още не се бях регистрирал или всичко стартира за мен от втория кръг ?

П.П. Влязох във вашата лига. Сега какво следва ? smile.gif
ALEX_CARDO
Цитат(Grande_Capitan_Puyol @ Aug 26 2013, 11:57 PM) *
А иначе зачитат ли се точките на моите играчи в първия кръг на Ла Лига, когато все още не се бях регистрирал или всичко стартира за мен от втория кръг ?

П.П. Влязох във вашата лига. Сега какво следва ? smile.gif

Точките ти се броят от момента на включване в играта. След като вече си в групата, почваш състезанието си с нас smile.gif
m1TeT0
Играчите на съперника се виждат по време на кръговете. Между тях - не.
Grande_Capitan_Puyol
Някой ако може да ми обясни накратко предимствата/недостатъците в различните схеми на игра, и нещо ново, което го нямаше в Диема Мениджър - стратегията (атакуваща, балансирана, защитна). Тук въобще не разбрах какво толкова се променя, при положение че състава ти е ясен. hmm.gif
Например ако играеш 4-4-2 (атакуваща) и 4-4-2 (защитна) с абсолютно идентичен състав, каква е разликата ?
m1TeT0
Тарзане, ти искаш всичко на готово да ти го кажем. Прочети поне малка част от правилата. Виж системата на точкуване и ще ти стане ясно идеята за стратегията.
m1TeT0
Kпетано вече е официално с Sample Premium acc.
ALEX_CARDO
Сега видях, че и аз мога да го активирам и го пуснах за 2 седмици biggrin.gif Направих няколко трансфера и мисля, че отборът ми стана още по-стабилен.
m1TeT0
Eто и тимчето ми за ШЛ Фентъзито :

Вратари: Тибо Кортуа, Клаудио Браво
Защитници: Еляким Мангала, Леонардо Бонучи, Езекиел Гарай, Макси Перейра, Атцуто Учида
Полузащитници: Марек Хамшик, Оскар Дош Сантош Жуниор, Санти Касорла, Франсиско Аларкон - Иско, Сидни Сам
Нападатели: Давид Вия, Лионел Меси, Дидие Дрогба

Лига Европа:

Вратари: Федерико Маркети, Сергей Рижиков
Защитници: Джетро Вилемс, Оливер Сорг, Мануел Паскуал, Жоао Перейра, Бакари Коне
Полузащитници: Жуан Верду, Клемент Грание, Едерсон Кампос, Марко Марин, Марселиньо Нашименто Да Коща
Нападаели: Джузепе Роси, Кевин Гамейро, Тим Матваж
m1TeT0
League rank:44
ALEX_CARDO
Това рангът на групата ли е?
m1TeT0
Да smile.gif Шефе, ти правист ли си ?
ALEX_CARDO
Цитат(m1TeT0 @ Sep 27 2013, 09:26 PM) *
Да smile.gif Шефе, ти правист ли си ?

Нямам нищо общо с правото biggrin.gif
m1TeT0
Нямаш си и представа колко не си прав. Познат си ми като ник.
ALEX_CARDO
Цитат(m1TeT0 @ Oct 1 2013, 07:43 PM) *
Нямаш си и представа колко не си прав. Познат си ми като ник.

Възможно е, този ник го ползвам на доста места и от много години.

m1TeT0
Смених Вия за Коща преди началото на кръга, а то какво стана biggrin.gif
ALEX_CARDO
Утре започва новият сезон. Аз току що си направих отбор. Има ли и друг, който ще играе и този сезон?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.