Warning: Use of undefined constant IPBVERSION - assumed 'IPBVERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fakticoc/public_html/forum/lofiversion/index.php on line 108

Warning: Use of undefined constant IPB_LONG_VERSION - assumed 'IPB_LONG_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fakticoc/public_html/forum/lofiversion/index.php on line 108

Warning: Use of undefined constant IPB_THIS_SCRIPT - assumed 'IPB_THIS_SCRIPT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fakticoc/public_html/forum/sources/ipsclass.php on line 826

Warning: Use of undefined constant IPB_ACP_DIRECTORY - assumed 'IPB_ACP_DIRECTORY' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fakticoc/public_html/forum/sources/ipsclass.php on line 419

Warning: Declaration of class_bbcode::convert_emoticon($matches = Array) should be compatible with class_bbcode_core::convert_emoticon($code = '', $image = '') in /home/fakticoc/public_html/forum/sources/classes/bbcode/class_bbcode.php on line 639

Warning: Use of undefined constant LEGACY_MODE - assumed 'LEGACY_MODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/fakticoc/public_html/forum/sources/classes/class_display.php on line 914
F.C. Barcelona Forum > Championship manager
Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Championship manager
F.C. Barcelona Forum > Игри > Компютърни игри
Xavi_6№1
Има ли такива,които да играят CM?
xenox
ми има. ама футбол менажера си е класа отгоре.
_Dexter_
QUOTE(xenox @ Mar 31 2006, 06:22 PM)
ми има. ама футбол менажера си е класа отгоре.
*

Напълно съгласен. Няма по-добра игра за симулация на менаджер

Football Manager 2006 THE BEST
xenox
има един недостатък - много бързо ми се качва статуса на пристрастеност до "време е да си смениш чорапите" "само още един мач, обещавам" или "истинските мениджъри не се нуждаят от храна"

а аз съ по принцип слаб играч. само с Барса играя tongue.gif
_Dexter_
QUOTE(xenox @ Mar 31 2006, 06:33 PM)
има един недостатък - много бързо ми се качва статуса на пристрастеност до "време е да си смениш чорапите" "само още един мач, обещавам" или "истинските мениджъри не се нуждаят от храна"

а аз съ по принцип слаб играч. само с Барса играя tongue.gif
*

Познато smile.gif ...аз играя със всякакви отбори ... от Калиакра (Каварна) до Барселона ..... взимал съм КеШ и Уефа с всеки един отбор които съм поемал ... но иска време и нерви smile.gif
FCB
има, само че аз играя 01/02... smile.gif
Slimky
Абе за CM 2006 ми казаха,че е доста по тъпа от FM и така и не я дръпнах tongue.gif FM наистина е най-добрата. Иначе на FM 2006 не съм играл още с Барса, не ми е интересно нещо.. прекалено лесно е tongue.gif Сега играя с Чемпиъншип, по скоро играх с Норич и с много труд и мъка спечелих промоция за Премиършип, където се поря за оцеляване. Зарибявка си е wink.gif
Xavi_6№1
QUOTE(Vladuel @ Apr 8 2006, 09:31 AM)
аз я имам и CM и FM и Fifa Manager висчки са 06  мене най ме кефи fifa managera после FM и накрая CM  просто CM се опитват да наподобяват FM но нищо общо  barcelona1.gif
*

А,бе имат общо естествено,обаче тия от СМ-а имат някои свежи идеи.Ако се обединят отново ще е най-добре!
bEsTFCB
Една не лоша игра когато имам време я поразцъквам smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.